Előzetes kisfilmen a Volkswagen T6

Este világpremier, de már látható a Volkswagen T6

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ma este Amszterdamban tartja világpremierjét a Volkswagen T6. A gyár már most előzetest mutat belőle.

Ma debütál a gyári képen még nem látott, csupán spekulációk által megmutatott Volkswagen Transporter T6. A típus őseként még az 1950-ben Type2 néven debütált, később T1-re átnevezett modell, a Bogár utáni második Volkswagen említhető.
Hirdetés
Legendát írt az 1967-ben debütált T2, a terrorista vagy hippibusz is, a T3 az 1979-1992 közötti szögletes, az 1990-2003 között készített T4 pedig hazánkban postakocsiként lett híres (és fut még számos másodlagos felhasználónál). A 2003-ban érkezett T5 pedig annak ellenére jól tartotta magát, hogy 12 éves, Multivan kivitelével még ma is kedvelt reprezentációs jármű. Inkább nem is sorolom, hogy ki mindenki tette híressé, még mostanság is. Most viszont, épp ma este, épp Amszterdamban (ahonnan e posztot írom) debütál a T6, amiről egyelőre csak egy előzetes kisfilm, kvázi reklám látott napvilágot. Ízelítőnek legyen elég ennyi - gondolta a gyár. Én pedig megyek is a világpremierre, hogy a részletekről mihamarabb beszámolhassak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?