Házhoz rendelhető autók is elérhetők már Budapesten

Új autókkal és házhoz rendelhetőséggel újít a Share Now

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csaknem 100 új autóval és egy új szolgáltatással, az autók házhoz rendelhetőségével segíti a budapesti közlekedést a Share Now.

Az idei nyár egyik legforróbb témája Budapesten a közlekedési dugó. Ezt hivatott csökkenteni az autómegosztás is, hiszen amellett, hogy az autóval nem rendelkezőknek is lehetőséget ad az autózásra, az autósok számára is fokozottan megteremti a közlekedési eszközök variálhatóságának lehetőségét. A Share Now egyértelmű célja, hogy minél több budapesti és a környéken élő számára tegye elérhetővé a fenntartható autós mobilitást. Tisztán elektromos autójukat már mis is próbáltuk (lásd itt), most viszont közel 100 egyéb modellel és az autók házhoz rendelhetőségével bővült a kínálatuk. A nyárra 35 MINI Cabrio mellett 60 darab - kézi váltós - Fiat 500 Hybriddel bővült a Share Now flottája, utóbbiak az előfizetéssel rendelkezők számára 60 Ft/perctől érhetőek el. Nem mellesleg a Share Now az egyetlen hazai autómegosztó, akik kínálatában nyitható tetejű, Cabrio modellek is elérhetőek, ráadásul automata váltóval és head-up display-jel, az új példányokkal együtt már 50 nyitható tetejű autót kínálnak.
Hirdetés

“A 2020-as év a vírus ellenére is bebizonyította, hogy valódi igény van az autómegosztásra a lakosság és a vállalatok körében egyaránt. Egyre több a tudatos carsharing felhasználó, akik akár napi szinten kombinálják az autómegosztást más közlekedési módokkal, elsősorban a tömegközlekedéssel; legyen szó néhány perces városi vagy akár több napos országos utakról” - mondta Buday Bence, a SHARE NOW ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: “2021 áprilisa óta a Share Now eddig példátlan, ugrásszerű igénynövekedést tapasztal a lakossági és vállalati felhasználók részéről is, ami előrevetíti az autómegosztás állandó és erős jelenlétét Budapest közlekedésében. Az a célunk, hogy a Főváros támogatásával még közelebb kerüljünk egy élhetőbb, zöldebb városkép kialakításához, ahol mindenki számára elérhető az autós közlekedés amikor szüksége van rá, mégsem parkolnak autók ezrei kihasználatlanul az utcákon.”
Hirdetés
Az új autók érkezése mellett elérhetővé vált az előfoglalás is 1-től 5 napos bérlésekhez, amellyel a bevezető időszakban a Share Noe Pass ügyfelek házhoz is rendelhetik az általuk választott kategóriájú járművet a zónán belül. A felhasználók a kiválasztott autóra legalább 72 órával az igénybevétel előtt adhatják le a rendeléseiket az applikáción keresztül.
Hirdetés
„Azokat a visszajelzéseket kaptuk, hogy az ügyfeleink egy része szeretné tervezhetőbbé tenni a Share Now megosztott autóinak használatát. Vagyis biztosnak lenni abban, hogy a kívánt időben biztosan lesz a közelükben megfelelő autó a családi kiránduláshoz vagy az üzleti útjukhoz. Ma már szinte bármit házhoz tudunk rendelni online, de autóra eddig még nem volt lehetőség. Mostantól viszont a Share Now applikációban ezt is egyszerűen megtehetik a felhasználók.” – tette hozzá Buday Bence.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?