Hóeltakarító kisokos a Magyar Közúttól

Hol vannak a hókotrók, amikor esik a hó?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rövid, ám annál érdekesebb videóval mutatja meg a Magyar Közút, hogyan működik náluk a téli üzem.

Amikor országszerte fehérbe borul a táj, általában kap hideget-meleget a Magyar Közút, hogy miért nincs azonnal mindenhol, minden út tisztára söpörve, felsózva, kitűnő állapotba hozva. Szerencsére a cégnél nem sértődtek meg a mémeken, amik ebben a témakörben születtek. Sőt, lemérték belőle, hogy mi az, amire kíváncsiak az emberek és összedobtak egy informatív kis videót.
Hirdetés
Ebből kiderül, hogy hány munkagépet tud bevetni télen a Magyar Közút, hol, milyen rend alapján avatkoznak be ezek a gépek, illetve a szakemberek. Továbbá az is, hogy milyen utakat kezel a cég és mikor kerül sor a hóeltakarításra vagy síkosságmentesítésre. Amennyiben a videó után is maradnak benned még kérdések, akkor érdemes felkeresni a Magyar Közút honlapját, ahol válaszokat kaphatsz, valamint még azt is megnézheted, hogy merre jártak a munkagépek az elmúlt 24 órában, hiszen azokat GPS jeladóval is felszerelték.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?