Így add el az autódat gyorsan, jó áron!

Fizetett hirdetés

Az Auto26 megkönnyíti számodra az autó eladását

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tudunk egy jó módszert, ha el akarod adni az autódat, de nem akarsz vele túl sokat szöszmötölni.

Mindenki, aki saját autót használ előbb-vagy utóbb szembesül a helyzettel, hogy le kell cserélnie a masináját. Lehet, hogy csak azért, mert már egy másik modellre vágyik, vagy épp racionális okok miatt, családbővülés és-a-többi, és-a-többi. Sok változó indokolhatja tehát, viszont amikor eljön az idő, akkor felüti a fejét a dilemma: mégis, hogyan érdemes megválni a régitől?
Hirdetés
Aki teljesen újra vágyik, választhatja a márkakereskedést, hiszen ott beszámítják az újba a régi árát. Igen ám, de vajon tényleg annyiért, amennyit ér? Vajon mennyit bukik ilyenkor az ember? Ugyanez a helyzet, amikor lepasszolják gyorsan egy használtautó-kereskedésben, ahol szinte biztos, hogy a piaci ár alatt kel el. Marad még a „csináld magad” módszer, ami akár garantálhatná is, hogy annyiért megy el, amennyit az eladó ténylegesen szeretne kapni érte. Ám, aki már csinálta tudja, hogy macerás dolog ez. Először is szépen meg kell fotózni az autót kívül-belül, ami nem is annyira egyszerű művelet, mint sokan hiszik. Utána írni kell egy figyelemfelkeltő hirdetést, amit aztán a lehető legtöbb potenciális érdeklődőhöz el kell juttatni. És ekkor még nem is vagy túl a nehezén. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy túlárazzák az autót, majd hiába várják a vásárlókat. Aztán ahogy telnek-múlnak a hetek és még mindig nem kelt el az autó, hirtelen túlságosan leviszik az árat. Ha átesel a ló túloldalára, akkor jön az ezernyi telefon, komoly és nem komoly vevőjelöltekkel kell naphosszat alkudozni, majd mutogatni az autót. Idegeneket a saját lakásod, házad elé hívni, majd amikor megköttetik az üzlet, intézni a papírmunkát és a piszkos anyagiakat, még mindig egy idegennel a lakásban. Csupa-csupa kockázat, amit legszívesebben mindenki elkerülne. Ennek a kényelmetlenségnek az elkerülésére nyújt megoldást az Auto26 csapata, akik bizományi értékesítéssel foglalkoznak, lényegében ők az elsők az országban, akik kizárólag ezzel a módszerrel működtetik a kereskedésüket. Itthon tehát nagy újdonság, de mégis egy jól bevált folyamat. Persze-persze tudjuk, a "bizományi" kifejezés nem cseng manapság olyan jól, pedig valóban kiváló megoldás lehet. Az Auto26 eltökélt szándéka ugyanis, hogy jól csengő kifejezéssé tegye, hogy segítsen az embereknek a könnyebb autó adás-vételben. Ehhez az úgynevezett Holland-módszert alkalmazzák, mert Hollandiában nagy divatja van ennek az értékesítési megoldásnak. Nem mellesleg a hollandok rendkívül etikus és hatékony kereskedők hírében állnak. Azt pedig, hogy jó úton járnak, megmutatják a Google értékelések is, ahol 5.0 értéken áll jelenleg a kereskedés! Nézzük mik az előnyei az Auto26 módszerének:
- Profi eladókkal dolgoznak, aki valószínűleg sokkal jobb áron fogja értékesíteni az autót. Nem lesz türelmetlen, és az ő érdeke is, hogy jó árat kapjanak az autóért.
-Az eladás szinte összes terhétől mentesül az, aki meg akar szabadulni az autójától.
-Átlátható folyamattal, rövid idő alatt találnak vevőt az autóra. Garantálják, hogy 30 napon belül eladják az autót.

Egyetlen buktatója van a dolognak: ott kell hagyni az Auto26 telephelyén a járművet, ám nem véletlenül garantálják a 30 napos eladást, hiszen a vállalkozás akkor tud jól működni, ha a vásárlási szándékkal érkezőknek is mindig tudnak újabb és újabb eladó autókat kínálni. Viszont arra is érdemes figyelni, hogy nem próbálnak eladni bármilyen autót. Mindenképp rendesen karbantartott, jó állapotú személy- és haszonjárművekkel foglalkoznak, hiszen ez a záloga annak, hogy valóban gyorsan találjanak rá vevőt. Szóval, amikor elviszed nekik az autót, először átvizsgálják, értékelik és csak aztán árazzák be. Addig pedig amíg az átvizsgálást végzik, az ügyfél vendégük egy isteni olasz kávéra. Ezt ráadásul első kézből tudjuk, mert kóstoltuk! Egy szó mint száz, érdemes a saját szemeddel/füleddel meggyőződni az Auto26 működéséről, úgyhogy bátran látogass el a honlapjukra, vagy személyesen a telephelyükre!
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?