Így változik Budapest közlekedése a smart times miatt

Szombaton smart times felvonulás, útlezárások lesznek Budapesten

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A smart times parádé szombati autósfelvonulása miatt a fővárosban több helyen is megváltozik a forgalmi rend, térképen mutatjuk, hogy hol, mi módosul.


Miként arról már beszámoltunk szombaton 14 órától várhatóan 18:15-ig tartják a smart times 15 nemzetközi smart találkozó autósfelvonulását. A budai oldalon 14 és 17 óra között, a pesti oldalon 15 óra és 18:15 között kell lezárására számítani Budapesten. Biztonsági okokból 14 órától az érintett útvonalat szakaszosan, de teljesen lezárják, és a vonulás útvonalán változó időpontokban a keresztirányú forgalom is korlátozva lesz. A rendezvény ideje alatt a 2-es, a 15-ös, a 16-os, a 17-es (pótló), a 19-es, a 34-es, a 86-os, a 105-ös, a 106-os és a 115–ös autóbusz, valamint a 70-as, a 73-as, a 76-os és a 78-as trolibusz közlekedésében korlátozás várható, erről bővebben a BKK oldala[/url] ír.
Hirdetés
A felvonulás résztvevői a Hungaroringen gyülekeznek, majd körülbelül 7 km hosszú kocsisorba összeállva haladnak végig a Hungaroring–>Mogyoród–>2101 számú főút–>Fót–>2102 számú főút–>M0 autóút–>11 számú főút–>Batthyány utca–>Hadrianus utca–>Királyok útja–>Nánási út–>Pók utca–>Gázgyár utca–>Jégtörő út–>Budai alsó rakpart–>Döbrentei tér–>Várkert rakpart–>Apród utca–>Lánchíd utca–>Clark Ádám tér–>Széchenyi Lánchíd–>Széchényi István tér–>Pesti alsó rakpart–>Széchényi István tér–>József Attila utca–>Andrássy út–>Hősök tere–>56-osok tere útvonalon. Az első autó várhatóan 14:45-kor ér a Batthyány utca és a Hadrianus utca csomópontba, az utolsó pedig várhatóan 18 óra körül foglalja el helyét az Ötvenhatosok terén, a smart times 15 központi helyszínén, ahol délelőtt és délután is temérdek smart és számos program, este Biebers koncert is lesz. Bővebb információk a rendezvényről korábbi cikkünkben, részletes program, ingyenes regisztráció a www.smarttimes15.com címen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?