Ízelítő érkezett a BMW legújabb M-modelljeiből

Egy rövid videóban, mozgás közben csodálhatók meg az izmos SUV-k

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár álcafóliával, de mozgás közben látható az új BMW X3 M és X4 M a bajor márka hivatalos videójában.


Talán titokzatos hangulatot próbáltak belecsempészni a kapkodó kamerakezeléssel az új M-modellek előzetesébe, ám inkább frusztráló lett, de nem ez a lényeg, hanem maguk az autók. Képeket már korábban is lehetett látni róluk, ám mozgóképen most először bukkantak fel.
Hirdetés

Az álca ellenére feltűnőek a hatalmas légbeömlők az autó orrán és a sport kipufogórendszer dupla végződései hátul. A legnagyobb újdonság viszont a soros hathengeres benzinmotor, amelyet számos ponton továbbfejlesztettek. A háromliteres egység 450 lóerőt nyújt mind a két modellben és nyolcfokozatú, automatikus sebességváltó segít az erőt továbbítani a kerekhez.

Ráadásul a két SUV, akarom mondani SAV (Sports Activity Vehicle ) és SAC (Sports Activity Coupé) az új BMW M5 sportlimuzinban már alkalmazott BMW M xDrive intelligens összkerékhajtást is megkapja, természetesen a behemótokhoz hangolva. A BMW rendszere teljesítményvesztés nélkül tudja igény szerint változtatni, hogy melyik kerékhez juttat több nyomatékot, így hozzájárulva egyszerre a sportos élményhez és a biztonságos úttartáshoz. Álca nélkül a márciusi Genfi Autószalonon láthatók majd a BMW újdonságai. Addig is nézzétek meg az ízelítő videót!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?