Mit tud a Dacia Duster a Land Rover Defender ellen terepen?

Újabb érdekes kihívás előtt a Dacia Duster

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Első pillantásra úgy tűnik leosztották már a lapokat. Ám a Dacia többször is okozott már meglepetést a Dusterrel. Lehet, hogy most is?

Az egyik térfélen felsorakozott 300 lóerő és 650 Nm forgatónyomaték, amit a Defender háromliteres dízelmotorja tud. Mellette ott van még a központi difi és a légrugózás. Mindenki tudja, hogy a Defender név egyenlő a kiváló terepjáró képességekkel. Hol kell keresni a kihívóit? Akadnak páran, de biztosan nem a Dacia Dustert jelölnénk meg elsőként. A Carwow viszont megtette.
Hirdetés
Szóval a másik térfélen ott a Duster a maga másfél literes dízelével, 115 lóerővel és 260 newtonméterrel, viszont jelentősen kedvezőbb árral, hiszen egy Defender árából 3 és fél Duster jön ki. Nos, végül Dávid nem győzte le Góliátot, ám a Dacia várakozásokon felül teljesített, nem bukott meg egyik kihíváson sem a hat közül, sőt egyet meg is nyert a Defenderrel szemben. Érdemes megnézni róla a videót!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?