Toyota RAV4 Hybridekbe ültek a MOL-Pick Szeged kéziladásai

Egy híján húsz Toyota RAV4 szolgálja a MOL-Pick Szeged csapatát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már hatodik éve támogatja a MOL-Pick Szeged kézilabda csapatát a világ legzöldebb és leginnovatívabb gyártójának is tartott Toyota. Idén új RAV4 Hybridekbe ülhettek a játékosok.


Három nap múlva következik a hangsúlyos Szeged-Veszprém rangadó, de van ám autós vonatkozás is a szegedi kézisek kapcsán: a Toyota Kovács Autóház szegedi telephelyén vehették át 19 vadonatúj Toyota RAV4 Hybrid modelljüket az immár hatodik éve Toyotákat használó játékosok. Aurisszal kezdték, Avensisszel folytatták, most pedig a crossover-divatnak megfelelően RAV4-be ültek.
Hirdetés

Van mit ünnepelnie a Toyotának is: az év első 9 hónapjában a tavalyi évhez mérten 52 százalékkal növelték eladásaikat, prémiummárkájuk, a Lexus 65 százalékkal nőtt. Érdekes adat, hogy míg a Toyota esetén hazánkban az eladások harmada hibrid, a Lexus esetén 93 százalék. Az évek óta a világ 10 legnépszerűbb autója között végző, s szegmensében hazánkban is meghatározó RAV4 esetén a vevők háromnegyede a hibrid mellett dönt. Így voltaképp a MOL-Pick Szeged csapata is ikonikus modellekkel járhat a jövőben.
Az idei év az első, amikor a csapat számára átadott összes autó hibrid. A sokak számára példaképként szolgáló sportolók még tovább öregbíthetik a Toyota és a Toyota hibridjeinek nevét, pláne, hogy az autók - épp a soron következés miatt - beszédes rendszámot kaptak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?