Újabb traffipax-razzia következik útjainkon

Hétfőtől az egész országban mérni fog a rendőrség

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb összehangolt sebességmérő-maratonnal igyekszik kiszűrni a gyorshajtókat a rendőrség, mindenhol mérni fognak az országban.


Jövő hétfőtől vasárnapig az egész országban számítani kell a sebesség-ellenőrzésre. Mint azt a police.hu írja, az országos kontrollra a TISPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának Műveleti Csoportja) éves terve alapján kerül sor az augusztus 6-a és augusztus 12-e közötti időben.
Hirdetés
Az ellenőrzés célja - nem meglepő módon - a megengedett legnagyobb sebességet túllépő, és ezzel a közlekedésbiztonságra fokozottan veszélyt jelentő járművek vezetőinek kiszűrése. Bár a TISPOL akció csak hétfőtől indul, sebességmérésekre addig is lehet számítani bárhol, bármikor. A sebességhatárok betartása ezért is, meg főként azért is ajánlott, mert azok a legtöbb esetben nem véletlenül vannak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2018.08.03. at 23:15
  Permalink

  Remélem a waze vagy a traffi hunter időben fog jelezni. 🙂

  “A sebességhatárok betartása ezért is, meg főként azért is ajánlott, mert azok a legtöbb esetben nem véletlenül vannak.”

  Az biztos! Komoly szakemberek hozzák a döntéseket. 😀

 • 2018.08.04. at 01:06
  Permalink

  @és ezzel a közlekedésbiztonságra fokozottan veszélyt jelentő járművek vezetőinek kiszűrése@

  én ezen derültem jót 😀 😀 😀 Katona úr vagy csak sziporkázik vagy még mindig fogalma sincs kik okozzák a balesetek 99%-át…hiába lett elmondva már kismilliószor 😀

Vélemény, hozzászólás?