PEUGEOT 5008

(2017 - )

Pozitív


Kényelmes ülések elöl, független ülések a második és a harmadik sorban. Divatos crossover külsőbe csomagolt tágas, praktikus egyterű, óriási csomagtérrel

Negatív


A második sorban legflejebb átlagtermetig, a harmadikban csak gyerekeknek kényelmes ülések, lassú menürendszer fordítási hibákkal

Méret, kényelem, kidolgozás

Finom anyagokból, jól összerakott, kellően modern beltér. Egyelőre igaznak tűnik a Peugeot ígérete, hogy itt már tényleg javítottak az összeszerelésen.

Különleges felszereltség

Akár távolságtartós tempomat, automata parkolórendszer, 360 fokos képet adó kamera és nyitható tető is kérhető, egyebek és például masszázsfunkciós ergonomikus ülések mellett.

Ajánlott motor

Ha nem is az alapdízel, de a már hatfokozatú váltóval adott 120 lóerős bátran vállalható és ajánlható. Jól és takarékosan mozgatja, akár teli utastérrel is.

Biztonság

5 csillag az Euro NCAP szerint, ha nem is minden motor/váltó kombinációhoz, de az összességében az 5008-hoz az összes mai sofőrsegéd megkapható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre