13 autót törtek össze a bérelt Audival, ami szét is szakadt

Teljes utcahosszon szóródtak szét a bérelt Audi R8 darabjai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Esküvőre bérelt sportautóval száguldoztak, 13 autót sikerült összetörniük vele egy utcában, az R8 motorja több tíz méterre állt meg az autóhoz képest.

Motorhangokra, száguldozásra, majd egy hatalmas csattanásra lettek figyelmesek a Párizs melletti Nanterre lakosai. Az éjszakát egy esküvőn bulizó társaság zavarta meg nem kis feltűnéssel, akik két sportautót, egy Audi R8-at és egy Porsche 911-et béreltek a nagy ünneplésre. A szemtanúk állítása szerint a sportautókkal egész nap száguldoztak, és mindig más vezette őket. Ezt az éjszakai baleset után a rendőrség is megerősítette, állításuk szerint az autók kézről kézre jártak, így egyelőre azt sem tudják pontosan, ki vezette az Audit a baleset idején, a sofőr ugyanis hamar elhagyta a helyszínt. A V10-es, 510 lóerős kétüléses kabrióban utazók sérülés nélkül megúszták a balesetet, ami a felkerült videók alapján jelentős sebességgel történhetett. A szűk utcában vélhetően először a szintén jelentősen összetört Mercedes-Benz GLC-t találhatta el, az ütközéstől az R8 szétszakadt, motorja a kocsisor elején, az autó első fele pedig a végén kötött ki. 13 autót tört össze a felelőtlen sofőr, akit egyelőre még keres a rendőrség, ugyanis vélhetően nem a bérlő vezette az autót, aki hivatalosan egyedül ülhetett volna csak a volán mögé.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?