30 lóerővel izmosodhatnak a Porsche 911 S modellek

Ingyen szoftverfrissítés és új színek a Porsche 911-nél

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már 450 lóerősek is lehetnek a Porsche 911 S verziók az új csomagnak köszönhetően. Bővül a Connect Plus, továbbá kívül-belül új színek csatlakoznak.


Apróbb módosításokkal, vagyis inkább bővítésekkel kezdi új modellévét a Porsche. Az új külső-belső színek mellett, a Porsche Connectivity új funkciói és a 30 extra lóerőt kínáló csomag számít majd újdonságnak. Minden 911 és 718 modellhez elérhető lesz mostantól a Crayon, azaz zsírkréta névre hallgató árnyalat. A Porsche 911 modellek színpalettájához egyedi, a domborulatok mélységét kiemelő Saffron metálsárga csatlakozik, míg az opcionális sportkipufogós modelleket mostantól fényes fekete kipufogóvégekkel is kérhetjük. Az utastérhez a Sport-Tex felszerelés csatlakozik fekete vagy grafitkék színben. Ugyanez a szín egyébként visszaköszönhet mostantól a 911 Targa 4S Exclusive Design Edition modelleknél is. A Porsche Cayenne vásárlók mostantól Purpurite metál és Palladium metál fényezésekből is választhatnak. A Macan SUV-k fekete vagy luxorbézs bőrbelsővel is kérhetőek. Utóbbi két bőrszínt a Panamera is örököli, mellettük a Cohiba és Truffle barna árnyalatok jelentik az újdonságot, valamint Burgundy vörösben és Ristretto barnában is pompázhat a külső az új modellévben.
14 országban, amiben Magyarország sajnos nincs benne, mostantól nem feláras a Porsche Connect Plus rendszer, legalábbis a 911 és Panamera modellek esetében. Utóbbi frissül egy már integrált SIM kártyával, ami támogatja az LTE rendszereket. Ezzel fejlődhet a navigáció és az infotainment rendszerek adatsebessége. Opcionális adatcsomagja mostantól zene streamelésre is használható, 30 napig 7 GB forgalommal vagy korlátlan ideig, de csak 1 GB adattal. Kínában és Japában egy úgynevezett Concierge Service is bővíti ezt a Connect Plus rendszert, amin keresztül repülőjegyet, szállást foglalhatunk, vagy épp autót bérelhetünk bankkártya adataink felhasználásával.
A Panamerák kivételével minden 2015 szeptembere után és 2016 júniusa előtt gyártott modell ingyenes szoftverfrissítést kaphat, ha tulaja ellátogat a legközelebbi szervizbe. Ez a Porsche állítása szerint mindössze másfél órát vesz igénybe. Minden érintett ügyfél emailben vagy a Porsche Connect portálon keresztül kap majd erről értesítést.
Hirdetés
Mindezeken túl mostantól 450 lóerős lehet minden Porsche 911 S modell. A 911 Carrera S, 911 Carrera 4S és 911 Targa 4S variánsokhoz egy 30 extra lóerőt kínáló csomagot kínálnak ugyanis a stuttgartiak - ez azonban már nem csak szoftverfrissítésből ered. Az erőtöbbletet nagyobb turbófeltöltőkkel és a Sport Chrono csomaggal érik el. A csomag ára 10 139 euróról indul.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?