Ádámkosztümben láthattuk az Opel Adamot

Párizsi helyett szentgotthárdi bemutatón az Opel Adam

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A magyarországi gyáravatóra a Párizsi Autószalon előtt hozták el az Opel új, prémiumosnak ígért kisautóját, illetve annak egy működőképes makettjét.

Újságírókat Vas megyébe csábítani nem egyszerű - tudja ezt nyilván az Opel vezérkara, ezért aztán Orbán Viktor mellett Opel Adamot, nem pedig Adam Opelt, a márka alapítóját, hanem új, a Párizsi Autószalonon debütáló miniautóját is elhozta az új Flex motorgyár megnyitójára.
Eddig úgy tudtuk, hogy a Párizsi Autószalonon lesz majd először látható a vadonatúj, a Fiat 500 konkurensének szánt, de annál hajszálnyit nagyobbnak mondott háromajtós. Voltaképp jól tudtuk, Szentgotthárdra ugyanis csak egy működőképes makettet vittek el. Egy olyan autót, ami már közel két éve készült, természetesen kézi gyártással. Van futóműve, motorja, de semmije sem olyan, mint az Adamé. Ezt egy lecsupaszított, alap Corsára építették fel, elsőként a márka vezérkarának, majd a marketingeseknek mutogatták, mintegy 1,5 éve, nekik kellett rábólintaniuk, s meg is tették.
Hirdetés

Belenézhettünk, de bele nem ülhettünk. Az csupán Orbán Viktor, illetve a népviseletbe öltözött hölgyek kiváltsága volt - legközelebb talán úgy kellene menni... Mindenkinek a lelkére kötötték persze, hogy ne nyúljon semmihez, a kapcsolók még nem eredetiek, ne nyomkodják, nehogy letörjék őket. Nem törték le, ahogyan mi sem törtünk le attól, hogy bár a szervezők Adamot ígértek, valójában csak egy makettet láthattunk. Érdekes volt az is, a Párizsi debütálásig pedig már egy hét sincs hátra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?