Bekönnyezel Terence Hill buggy-s budapesti videójától

Láttad már Terence Hill buggy-s videóját? Budapesten forgatták, nem véletlenül!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legendás pofonosztó, Terence Hill tavaly év végén Budapesten járt méghozzá azért, hogy leforgassák ezt a videót, amit mindenképp látnod kell!


Terence Hill tavaly novemberben Budapesten járt, és bár 2019 februári látogatását már jó előre beharangozta, ez a látogatás meglepett mindenkit. Persze nem maradt sokáig titokban, hogy megérkezett, egy rövid kisfilmet viszont így is sikerült az éj leple alatt leforgatnia. Jótékony célból látogatott novemberben és februárban is ezt fogja folytatni, ám jóval nagyobb tételben. Saját Facebook oldalán osztotta meg az elkészült videót, melyet teljes egészében Budapesten forgattak és az a Volkswagen buggy a főszereplője, ami tökéletesen megidézi az 1974-es Különben dühbe jövünk című mozifilmben szereplő legendás autót.
Hirdetés

A videó magyar nyelven készült el, Terence Hill hangja pedig Újréti László, aki legtöbb filmjében szinkronizálta. A buggy-t el fogják árverezni, sőt, már javában tart a licitálás, jelenleg 44 000 eurót fizetne érte valaki, vagyis nagyjából 14 millió forintot. A mesterien összevágott kisfilm apró mozzanatai fergeteges élményt és hatalmas érzelmet fejeznek ki, aminek a végére garantáltan elmorzsolsz egy könnycseppet. A buggy kulcsát Terence Hill személyesen fogja átadni a szerencsés vevőnek, méghozzá Budapesten a Papp László Sportarénában február 16-án. A dátum sem véletlen, aznap lép fel Guido és Maurizio de Angelis, akik a legtöbb Bud Spencer és Terence Hill filmek zenéjét írták és adták elő, a koncert keretein belül lesz az átadó ünnepség. A befolyt összeget pedig teljes egészében a Heim Pál kórháznak ajánlották fel, akik eszközökre költhetik a befolyt összeget.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?