Dronekhana – Ken Block után szabadon

Ken Block őrületét most levegőben folytatja két srác

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyszerűen szédítő végignézni a Dronekhana videót, szerintem a címéből rájöttek már, miről van szó. A Ford állta a bulit természetesen, és van driftelő Focus RS is. Kár lenne kihagyni!

Volt, aki szakadt elsőgenerációs Fiestával, és volt, aki játékautóval játszotta újra Ken Block őrült videóit, most egy egészen más szintre emelte a mókát két srác. Szó szerint, már nem földön, hanem a levegőben, drónokkal csapatnak keresztbe-kasul, kocsikon, gumifüstön át. Természetesen a Ford van a videó hátterében, modellpalettájuk egy része képzi a pálya akadályait, van itt Transit, B-Max, Ranger, meg persze Mustang és Focus RS, füstöt okádó kerekekkel.
Hirdetés
A drónok pilótái két egészen fiatal srác, Luke Bannister és Brett Colins, csapattársak és drónversenyző-világbajnokok. Bizony, ilyen is van. Élőben látják a gépekre szerelt kamera képét a szemüvegben, így tudnak precízen száguldozni a kocsikon keresztül. 36 GoPro kamerát használtak a felvételekhez, egészen szédítő, és borzasztó látványosra sikerült.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?