Ez lesz a BMW következő nagy dobása?

Először mutatta meg hivatalos fotókon a BMW az X3 következő generációját

Néhány hét múlva leplezik le a negyedik generációs X3 belsőégésű motorral szerelt kivitelét, addig viszont be kell érnünk néhány kedvcsináló képpel és adattal.

A 2017 óta piacon lévő harmadik generációs X3 igazi sikersztori, hiszen még a tavalyi évben is az egyik legkeresettebb modell volt a márka háza táján. Az új nemzedék leleplezése már a küszöbön, addig is álca alatt villantotta meg az újdonságot a BMW. Már most biztos, hogy a választás lehetősége itt is adott lesz, ugyanis készül belőle benzines, dízelmotoros, és konnektoros hibrid is. Persze, érkezik teljesen elektromos kivitel is, ám az merőben más lesz, hiszen még a platform sem ugyanaz. Az iX3 ugyanis a Vision Neue Klasse X Concept szériaérett változata lesz, amely történetesen a debreceni gyár első üdvöskéje.
Hirdetés
Bár az utastérről egyelőre nem közöltek felvételeket, egybehangzó értesülések szerint nem sok fizikai gomb lesz az autóban, a legtöbb funkcióhoz a központi érintőkijelzőn lehet majd hozzáférni. Emellett az is minden bizonnyal borítékolható, hogy az X3 nagyobb lesz a kifutó modellnél, hiszen a kisebb testévrei is megnőttek a generációváltással, így a BMW vélhetően törekszik majd arra, hogy dimenzióiban továbbra is jól elszeparálja egymástól a szabadidő-autóit. Hivatalos sajtóközleményében kifejtette a BMW, hogy az új modell légellenállási együtthatóját a korábbi 0,29-ről sikerült 0,27-re csökkenteni. Emellett elárulták azt is, hogy közvetlenebb kormányzást, jobb menetkomfortot és a legújabb biztonsági rendszereket kínálja majd a hamarosan bemutatkozó modell.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?