Ismét ittas vezető okozott balesetet, gyerekek is megsérültek

Egy polgárdi illetőségű férfi által okozott balesetben két gyermek sérült meg

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. március 9-én a 8-as számú főútról, Székesfehérvár külterületéről a kora esti órákban.

Személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. március 9-én a 8-as számú főútról, Székesfehérvár külterületéről a kora esti órákban. A kiérkező rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy 43 éves polgárdi férfi gépjárművével a 63-as számú főút felé közlekedett a belső forgalmi sávban. A sofőr haladási sebességét nem megfelelően választotta meg, melynek következtében egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, és miután az úttestről lesodródott több alkalommal fának ütközött, majd felborult. A baleset következtében a személyautóban utazó 5, valamint 9 éves gyermek egyaránt megsérült. A 43 éves gépjárművezetővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak nála, amely pozitív értéket jelzett, a további orvosszakértői vizsgálat eredményei pedig ugyancsak megerősítették, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. A gépkocsivezetővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.
Hirdetés
Forrás: Police.hu
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?