Megérkezett a Gymkhana 10!

Ken Block sorozata a 10. epizódhoz érkezett

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amikor már azt gondolnánk, hogy nem lehet fokozni az élvezeteket, akkor Ken Block elkezd öt helyszínen, öt különböző autóval forgatni.


Majdnem húsz perc tömör gyönyört nyújt a Gymkhana 10. epizódja, amelyet nemes egyszerűséggel a végső gumigyilkos túra alcímmel illettek. Vajon tényleg ez az utolsó ilyen produkció? Remélhetőleg nem, hiszen a végén folytatást ígérnek.

A kisfilm a behavazott Svédországban kezdődik néhány hóember halálra rémisztésével és a kicsi Solberg vendégszereplésével. Itt a 380 lóerős Fiesta WRC a főszereplő. Utána a Hoonicorn lép színre Detroit utcáin. Az 1962-es Mustang alapjaira épült, 1400 lóerős masina a város ikonikus, ám romos központi pályaudvara előtt is parádézik. A helyszínválasztás nem véletlen. Amellett, hogy több hollywoodi látványfilmben is feltűnt, jelenleg a Ford tulajdonában áll, és a kékoválos márka egy innovációs központot szeretne itt létrehozni.
Hirdetés

A következő felvonás már Mexikóban játszódik egy ralikrosszra épített Focus RS közreműködésével. Utána Los Angeles következik és a Cossie, ami a legendás Ford Escort RS Cosworth reinkarnációja, végül pedig 66-os út texasi szakaszán debütál a Hoonitruck, ami egy 1977-es Ford F-150 átirat - 3,5 literes, V6-os, ikerturbós motorral. Jó szórakozást a videóhoz, miután megnézted, írd le a kommentek közé, hogy neked melyik a kedvenc felvonásod a Gymkhana 10-ből!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?