Mi kerüljön a fa alá? Autós ajándéktippek karácsonyra

Fizetett hirdetés

Karácsonyi ajándékok autófanatikusoknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél karácsonyra? Jó lenne egy valóban hasznos ajándék? Összeszedtünk pár izgalmas, autós kütyüt.


Nagyjából két hét áll még rendelkezésre a karácsonyi ajándékok beszerzésére. Azoknak adunk pár ajándékötletet autós területen, akik még nem tudták eldönteni, hogy mit ajándékozzanak szeretteiknek. Évek óta közösen mérjük téli és nyári gumitesztünket a GPS Expert Kft-vel, az ő kínálatukból emelünk ki most néhány hasznos kütyüt. Külön jó hír, hogy jelenleg év végi raktársöprő akció is van az általuk üzemeltetett GPS Aréna webshopban. Több eszközt teszteltünk már mi is, így lehetőség van egyes termékek részletes megismerésére is vásárlás előtt.

Ajándékozz biztonságot!
Ebbe a kategóriába több eszköz is belefér, haladjunk ár szerint emelkedő sorrendben. A GPS HUD, azaz Head Up Display nagyban növeli a vezetés közbeni biztonságot, hiszen a sebességmérő óra egyszeri leolvasása kb. egy másodpercet vesz igénybe. 100 km/h tempónál ilyenkor nagyjából 27 métert tesztünk meg teljesen vakon. A Head Up Display ezt hivatott kiküszöbölni, hiszen az eszköz a szélvédőre vetíti a sebességet, így a tekintetünk folyamatosan az úton maradhat. A GPS HUD-nak két változata van: az olcsóbb verzió most 29 900 Ft helyett 24 900 Ft, az újabb, Valeo GPS HUD pedig 35 900 Ft helyett 29 900 Ft-os áron érhető el. Tesztjeink az alábbi linkeken érhetők el.
  1. GPS HUD teszt

  2. Valeo GPS HUD teszt


Hirdetés

Nem csak saját, az autónk biztonságát is tudjuk fokozni GPS/GSM Smart online nyomkövetővel. A gyufásdoboznyi kütyüt az autóban elrejtve mindig tudhatjuk annak helyzetét. Egy esetleges lopás esetén a jármű megkeresése egyszerű: csak jelentkezzünk be a webes nyomkövető felületre és máris láthatjuk, hol van jelenleg az autó és milyen útvonalon jutott el odáig. Természetesen használható emberek, állatok vagy egyéb vagyontárgyak nyomon követésére is. A GPS/GSM Smart Online nyomkövető most 39 900 Ft helyett 31 900 Ft-os áron érhető el. Saját tesztünket itt találod róla.

Csökkentsd az üzemanyag-fogyasztást!
A legtöbb új autóban már számos kiegészítő hivatott a fogyasztást apasztani: ECO mód kapcsoló, váltásra figyelmeztető jelzések, start/stop rendszerek. A vezetői magatartást azonban egyik sem értékeli ki valós időben. A durva gyorsítások, lassítások és az egy helyben álldogálások akár 30%-kal is növelhetik a tüzelőanyag fogyasztást. A QStarz ECO Star valós időben jelzi nekünk, ha olyan manővert hajtunk végre, amely nagyban megnövelné a fogyasztást és folyamatosan is értékel minket egy ötpontos skálán. Használatával megtanulható a tüzelőanyag-hatékony vezetéstechnika. Az eszköz most 39 900 Ft helyett 34 900 Ft-ért érhető el. A tesztünket erről a termékről itt olvashatod.
A mindennapi autózás során ezek az eszközök lehetnek a legnagyobb segítségünkre. További termékek, gyorsulás és köridőmérők, GPS alapú verseny telemetriák és sportkamerák is megtalálhatók a GPS Aréna raktársöprő akciójában.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?