Végtelenül izgalmas Skoda készül a márka központjában

Kabriót faragnak a Skodánál, méghozzá a Scalából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Minden évben mutat valami érdekességet a Skoda, ami legfiatalabb tanoncai elméjéből született. Idén a Scalát vetik a kés alá, egy igazán izgalmas autót faragnak belőle.

A Skoda fiatal tanoncai éppen a márka hetedik különleges tanulmányautóján dolgoznak. A márka fejlesztőközpontjában minden évben azon dolgoznak a fiatal dizájnerek, fejlesztők, műszakis diákok, hogy összehozzanak egy izgalmas tanulmányautót, melyben saját fantáziájuk és kezük munkáját mutathatják meg. Az idei tanulmányautó egy igazi csemege lesz, ugyanis ismét egy kabriót készítenek, egy kétüléses roadstert, amihez alapként egy Scalát kaptak. El is készültek az első dizájntervek, amiket egy rövid videóban már fel is lebbentettek, hogy legyen miért izgulnunk.
Hirdetés
A diákok teljesen szabad kezet kapnak az autó megépítésekor, mi sem kezdhetnénk hozzá másként, minthogy megszabadulnánk a teljes tetőtől.

Meg fogják skalpolni a Scalát és átalakítják a hátulját úgy, hogy csak kétüléses utastér maradjon.

A hátsó sárvédőket is újraépítik, kétajtós roadstert csinálnak a cseh kompaktból. Azt is lehet már látni a rajzokból, hogy a kiegészítő szín a piros lesz, miután a féknyergeket és az utastér varrását is ezzel a színnel ábrázolták. RS felniket kap, ami minden bizonnyal nagyon jól fog mutatni rajta, meghagyják a feliratokat, így a modellmegjelölés marad a csomagtérajtó közepén nagy betűkkel. A különleges tanulmányautó hamarosan elkészül, már amennyiben minden jól megy és a kialakult helyzetben is tudnak rajta dolgozni a Skoda diákjai.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?