Ha nem tartod elég vadnak a Lexus LFA-t, nézd meg így!

A német Prior Design tuningcég látványos, szélesített bodykitet álmodott a legmenőbb Lexus köré

Még csak virtuálisan létezik az LFA szélesítőcsomagja, ráadásul nem valószínű, hogy valaha megvalósulhat élőben. Hacsak persze nem tudsz valakit, aki elég őrült, és egész véletlenül még van is nála egy az 500 darabos limitált szériás Lexusból.

A Need for Speed játékokban és a Halálos Iramban szériában még talán elmenne egy vicces csavarnak, de sajnos a valóságban igen kicsi az esélye, hogy az 500 darab LFA egyikét ilyenre alakítsák, pedig megnézném élőben ezzel a szettel. Szerencsére a cég Youtube-ra feltöltött videója egész élethűnek tűnik, néha még akár el is hihetné az ember, hogy valódi, kamerával rögzített felvételeket lát. Ebben az is segít, hogy a tervezéskor nem rugaszkodtak el túlságosan a valóságtól - már ha az alapötletet nem tartjuk annak - és nagyon ügyeltek arra, hogy minden passzoljon a Macumoto Kengo által megálmodott eredeti formatervhez.
Hirdetés
Az elképzelés legjobb részei az autót már-már középmotorosnak láttató, hatalmas hátsó légbeömlők, a Nürburgring Edition limitált LFA széria gyári légterelőjétől alig különböző hátsó szárny, amit kreatívan kötöttek össze a hátsó szélesítések végéből kiálló függőleges vezérsíkkal. Nem maradhattak ki a csomagból a még nagyobb felnik és a LED technológiás első és hátsó fényszórók sem, ezek sokat frissítenek az amúgy már több mint 10 éves formaterven. Te mit gondolsz? Menőnek tartanál egy ilyen átalakítást élőben, vagy egyenesen szentségtörésnek titulálnád? Nézd meg az alábbi CGI videót az autóról, döntsd el, aztán várjuk a véleményed a kommentszekcióban!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?