Két év múlva jön a kisebb Maserati SUV. Vagy mégsem?

Kiszivárgott képen az állítólagos Maserati Kubang

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Van rá esély, hogy csak árpilisi tréfa, de egy kiszivárogtatott képen már megnézhető a kisebb Masearti SUV, a Kubang. Elhisszük, vagy sem?


Fura, hogy a korábbi tanulmány nevét hordja ez az állítólagos Kubang. A koncepcióból végül aztán a valóságban is létező Levante lett. Meg kell, hogy mondjam, én bevettem most ezt a Kubang mesét, mert egész hitelesnek tűnt. Egyrészt egy létező olasz autós oldalon jelentek meg a belsős informátortól származónak mondott képek, másrészt a körítés is hiteles. Pedig ez így nem a valóság, csak átverés. Mindegy is, áprilisi tréfának jó, ha meg mégsem az, le ne maradjunk róla. Vannak ám további részletek is, ezeket fogadjuk fenntartással. Szóval az állítólagos Maserati Kubang 2018-ra várható, és a Levanténél eggyel kisebb méretű szabadidő autó lesz.
Hirdetés

Állítólag a Fiat-Chrysler konszernen belüli rokona a Jeep Renegade lenne, attól örökölné műszakiságát. A SUV alapból összkerékhajtású lesz, alapmotorjai kétliteresek, négyhengeresek, turbósak, lehetnek benzinesek és dízelek, amihez kilencgangos automataváltó tartozik. Az alapár a meg nem erősített hírek szerint 35 ezer euró, azaz 10,8 millió forint, a csúcsot jelentő Zegna kivitel félig önvezető lesz. A technikai adatok itt csapnak át a kissé hihetetlen tartományba. Eszerint lesz egy e-Kubang nevű villanyváltozat is, ami 800 kilométeres hatótávot ígér. Hát, jól hangzik. Hisszük, majd ha látjuk. Erre rátesz egy erős lapáttal a folytatás, amiben szó esik még 4,7-es V8-as motorról, 600 lóerővel. Éljen a tavasz, meg az április!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?