Utolsóként, de lépett a MOL is: 30%-os kedvezményt adnak ők is

A GreenGo és a Share Now után a MOL Limo is olcsóbban adja autóit

A MOL Limo is ugyanazt lépte a koronavírusra, amit a GreenGo: ingyenes regisztrációt és 30%-os menetdíjkedvezményt ad.

Tegnap számoltunk be róla, hogy a GreenGo, majd a Share Now is ingyenes regisztrációval és menetdíjkedvezménnyel segíti a fővárosban azokat, akiknek nincs saját autójuk, hogy ha közlekedniük kell, a társas érintkezések minimalizálása érdekében olcsóbban használhassanak közösségi autót. Nyilvánvaló, hogy lehetőség szerint azokat is kerülni kell, de ha nincs más, még mindig jobb, mint a tömegközlekedés.

Lépett a legnagyobb flottával rendelkező MOL is: náluk is megjelent az ingyenes regisztráció és a 30%-os menetdíjkedvezmény.


Mint azt a cég írja, a MOL Limo szolgáltatásban elérhető autók takarítását már január eleje óta, a korona vírus terjedését megelőzve, új rendszerben végzi a vállalat, számos szigorítást bevezettek, külön odafigyelve azokra a felületekre, amelyekkel fizikailag is érintkeznek az utasok (kilincs, biztonságiöv, kormány, műszerfal). Továbbá március közepétől folyamatosan megtalálható kézfertőtlenítő és antibakteriális papírzsebkendő is az autókban - ezek a többi megosztott autóban is megjelentek, közös érdek, hogy maradjanak is bennük, reméljük, senki nem viszi magával.
Hirdetés
Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója elmondta, „közösségi autómegosztóként felelősségünk a közösségek segítése. Ez azonban nem csak rajtunk áll, felhasználóinknak azt javasoljuk, hogy ha megtehetik, maradjanak otthon. Azoknak viszont, akiknek muszáj útnak indulni, ebben a helyzetben a tömegközlekedés helyett az autómegosztó szolgáltatások egy olyan alternatívát jelentenek, amivel jelentősen csökkenthető a társas érintkezések száma. Ezért is döntöttünk úgy, hogy felhasználónkat segítve a halaszthatatlan utazásaikra díjkedvezményt biztosítunk”.
Annak érdekében, hogy az előfizetéssel rendelkező felhasználók se szenvedjenek hátrányt, az ingyenes regisztrációs díj és a 30%-os menetdíjkedvezmény mellett a MOL Limo számukra 1000 forintos kupont is ad, ugyanakkor arra a közösségi autómegosztó is felhívta a figyelmet, hogy a koronavírus megfékezése közös érdek és felelősség: a vállalat is azt kéri felhasználóitól, hogy maradjanak otthon saját és embertársaik érdekében, és ha betegnek érzik magukat, forduljanak orvoshoz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?