Belökte a kamion alá a BMW-t, majd elhajtott

BMW került kamion alá egy őrült miatt, az egészet felvette a kamera

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A közúti veszélyeztetés borzalmas példája ez, ahol egy eszement miatt egy egyszerűen autózó borzalmas pillanatokat él át. Sokkal rosszabbul is alakulhatott volna, de így sincs meg az elkövető.


Nyugodtan autózol, bekapcsolt tempomattal tartod a sebességet a középső sávban, rájössz, hogy már éppen lehajtanál, de ezt a külső sávban haladó kamiont még kielőzöd, mert ráérsz és mögötte úgyis jön valaki. A kamion mellé érve felvillan neked balról valami sötét árny, a következő pillanatban pedig az öledbe hullik a saját szélvédőd és imádkozol, hogy érjen véget most azonnal, ami történik. Alan Parcero édesanyját egy őrült a kamion és közte hagyott helyet kihasználva akarta megelőzni, csakhogy már épp nem maradt annyi hely, hogy bevághasson elé, meglökte a BMW-jét, de Alan anyukája még egy kicsit el is rántotta a kormányt, innentől borzalmas dolgok történtek.

Hirdetés

A BMW lepattant a belső sávban érkező Altimáról - egyes szemtanúk szerint az őrült Infinitissel versenyzett, és szintén lelépett az eset után - és pont a kamion pótkocsijának kereke elé érkezett. A kamion sebessége nem volt túl nagy, így viszonylag hamar meg tudott állni, ám a BMW így is jócskán alá szorult, a sofőr ijedtében a gázról sem tudta levenni a lábát, a felcsapó füst a helyben pörgő hátsó kerekektől jön. Alan édesanyja a szélvédő okozta karcolásokkal megúszta, ám ez sokkal rosszabbul is alakulhatott volna. Az Infiniti sofőrje viszont elhajtott, így a kaliforniai rendőrség nem tudta még felelősségre vonni a tettest.
Több gyanús tényező is van az eset kapcsán, a kikockázott felvételeken egyrészt a csak hátul meglévő rendszám nem látható, vagy szándékosan olvashatatlanná tették. Továbbá az Infiniti bal oldala jelentősen össze van törve, jobban, mint azt az Alan anyukájának BMW-jével való koccanás okozhatta, valamint a bal oldali légzsákja is ki van nyílva, tehát az eset előtt közvetlenül már volt egy balesete. Most nagy erőkkel keresik az autót és sofőrjét, aki vélhetően szabadságvesztéssel felel majd azért, amit tett. Ha a kamion áthajt a BMW-n, sokkal rosszabbul is alakulhatott volna. A videót már több mint 6 millióan látták, így megvan rá az esély, hogy meglegyen az elkövető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.11.19. at 22:54
    Permalink

    A “lepattant” BMW szinte hozzá sem ért az Altimához, hanem elkapta a kormányt, így vágódott a kamion alá.
    Az a versenyzés is igen csak kérdéses a videó alapján. Egyáltalán nem tűnik annak, bár kétségtelen, hogy az Altima elkezdett gyorsítani, amikor a BMW balról a közelébe ért. Addig viszont normálisan haladt. Az is furcsa, hogy elhúzott a baleset után.

Vélemény, hozzászólás?