Bemutatták Michelisz Norbi új versenyautóját

Nézd meg Michelisz Norbert új Hyundai i30 N TCR gépét!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egészen pontosan Michelisz Norbert autójának új festését mutatták meg, hiszen a Hyundai i30 N TCR technikája a szabályok szerint érintetlen maradt.


Hivatalosan továbbra sincsenek gyári csapatok a Túraautó Világkupa mezőnyében, ám lényegében több privát csapat mögött is az autógyárak állnak. Ez a helyzet a BRC Racing Team esetében is, ahol Michelisz Norbert tekeri a kormányt. A csapat tehát ugyanazzal az autóval indul, mint tavaly, ám a Hyundai i30 N TCR színei változtak egy kicsit. Az első reakciók alapján előnyére. Pontosabban előnyükre, ugyanis 4 autót indítanak. A fent látható, sötétkék-világoskék-vörös kombót kapja Michelisz Norbert és a tavalyi bajnok, Gabriele Tarquini. A Lukoil főszponzorációval futó autót pedig Augusto Farfus és Nicky Catsburg vezeti majd.
Hirdetés

Az autók először a jövő héten lépnek pályára Barcelonában, a szezon előtti teszten. Tarquini természetesen a bajnoknak kijáró 1-es rajtszámot kapja. Michelisz Norbi a megszokott 5-öst, míg Farfus a 8-ast választotta, Catsburg pedig a 88-as rajtszámról lesz a legkönnyebben felismerhető. A szezon április 4-én kezdődik Marokkóban, a második versenyhétvége viszont már a Hungaroringen lesz április végén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?