Egyetlen Ford GT-t kap Magyarország

A Ford szuperautójából csak egy szerencsés hazainak lesz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ford meglehetősen exkluzívan kezeli legújabb szuperautóját. A Ford GT-ből egyrészt nem vehet bárki, másrészt bizonyos ideig nem adhatja el. Hazánkban csak egyvalakinek lehet.


Már az a tény is egészen meglepő, hogy a Ford GT-ből egyáltalán kerül Magyarországra is egy példány, hiszen egész Európa alig kap többet 70 darabnál. A Formula.hu cikke szerint Magyarországra egyetlen példány kerül a Ford szénszálas szuperautójából, méghozzá már idén leszállítják. A Ford GT vásárlása különösen kényes folyamat, hiszen nem vehet akárki, az ügyfélkör hasonlóan exkluzív, mint a Ferrarinál, és a GT eladása sem lehetséges egy darabig. A Ford 656 lóerős utcai versenyautójából évente 250 darab készül és csupán három évig gyártják.
Hirdetés

A Fordnál viszont ezen kívül is izgalmas lesz az év, hiszen érkezik a kompakt piac meghatározó modellje, az új Focus is. Erre ősz előtt ne számítsunk, ám azt is elárulták, hogy a kifutó modell is kapható lesz még a bevezetéskor elég komoly árleszállítással. Emellett érkezik a frissített Mustang is erősebb 2,3-as EcoBoost motorral és 10 fokozatú automata váltóval, valamint már a négyhengereshez is elérhető Line Lock funkcióval. Persze az újból is jön a V8-as GT, így a hazánkban újonnan kapható egyetlen izomautó továbbra is izgalmas lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?