Igazi horror a benzinkúton!

Lángba borult egy török tartálykocsi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most kivételesen nem arról számolunk be, hogy tovább drágulnak az üzemanyagok. Egy törökországi benzinkút biztonsági kamerája félelmetes dolgot rögzített. Nézzék meg!

Amikor Engin Kocak török gépkocsivezető március 10-én munkába indult, még nem sejthette, hogy aznap, nem sokkal délután háromnegyed három előtt számára bekövetkezik az apokalipszis - hogy mégsem lett a világvége áldozata, az döntően a szerencséjének köszönhető, míg sok ember éppen neki lehet hálás az életéért.
Történt ugyanis, hogy a törökországi benzinkúton rutinfeladatot hajtottak végre: tartálykocsiból töltötték fel a földalatti üzemanyagtartályt. A területet figyelő biztonsági kamera felvételén egyszer csak pánikszerűen szaladó embereket lehet látni, ki gyalog, ki autóval menekül a helyszínről, aztán a tanker oldalán hirtelen felcsapnak a lángok! Kisvártatva Engin Kocak is megjelenik, először oltókészülékkel próbál a helyzet ura lenni, de hamar rádöbben, ehhez már késő, viszont az is átvillanhat az agyán, hogy ha a benzinkút "elszáll", akkor a környéken lakóknak végük van. A sofőr láthatóan nem foglalkozik a saját sorsával, felmászik a vezetőfülkébe, indít, és elhajt a lángoló tartállyal...
Akár egy hollywoodi mozi beharangozójának forgatókönyvéből is lehetnének az iménti sorok, de sajnos ez most maga a valóság, igaz, hála az égnek hollywoodi befejezéssel, azaz senki sem halt meg, nem borult lángba a fél város, mert Engin Kocak megmentette az emberek életét. A bátor sofőr egy kilométerrel távolabb, egy lakatlan placcra kormányozta a szerelvényt, amely aztán teljesen megsemmisült a tűzben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?