Izgalmas autókkal készül a Toyota

Hamarosan érkezik az új Supra, de lesz több játékos Toyota is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagy bejelentésre készülnek a Toyotánál, és most nem a Supra érkezéséről van szó, annak végleges formáját már Frankfurtban láthatjuk, viszont új részleg nyitásáról beszélnek.


Pörögnek az események a Toyotánál, csak még nem tudunk róla. Az utóbbi időben újra ráfeküdtek a sportos részlegekre, aminek eredményeként frissült az utóbbi idők egyetlen izgalmas Toyotája, a GT86. Ám érkezett a Yaris GRMN is, ugyan az 1,8-as kompresszoros motorral szerelt vakarcs még nincs az utakon, de már bemutatkozott. Emellett hamarosan megkapjuk a BMW-vel közösen fejlesztett vadonatúj Suprát is, aminek először egy újabb, vélhetően már közel végleges verzióját láthatjuk a Frankfurti Autószalonon szeptemberben. Viszont év eleje óta híresztelik, hogy történik még ez-az a Toyotánál, és nem egy újabb hibrid érkezik.
Hirdetés
Egy korábbi interjúban már megszellőztették, hogy újra elővették a híres MR-2 utódjának terveit, így a középmotoros apró sportkocsi újabb verziójára is számíthatunk. Nagy bejelentésre készülnek, amire vélhetően néhány héten belül sort kerítenek, a téma pedig a sportrészlegek lesznek. A TRD tuningcsoport mellett a Yaris frissítésével érkezett a GRMN, vagyis Gazoo Racing Masters of Nürburgring részleg, nagy valószínűséggel ennek további modelljeiről lesz szó, de pletykálnak egy újabb divízió nyitásáról is. A Toyota végre jó úton jár, már ami a valódi autókedvelők számára jelent jót, hiszen csupa hátsókerékhajtású vérpezsdítő modellel egészítik ki palettájukat a jövőben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 15:17
    Permalink

    Ez nem MR2 hanem Paseo legjobb esetben is. Csak az legalább arányos volt és szép, ez még az sem.

    Inkább maradjon talonban és tervezzenek egy rendes Suprát. Vagyis már ne nagyon nyúljanak hozzá, amit eddig láttam az PONT jó.

Vélemény, hozzászólás?