Rendkívüli üzemanyagár-változás jön szombaton!

Mindkét üzemanyag literenkénti ára változik a hétvégén

Különleges árváltozás jön a hétvégén, ugyanis a megszokottal ellentétben nem csak pénteken, de szombaton is módosulnak az árak, így hamarosan még olcsóbban lehet majd tankolni.

FRISSÍTÉS: nem csak szombaton, hanem hétfőn is szokatlan árváltozás várható! A hétfői változásról bővebben erre a linkre kattintva olvashattok.
Szokatlan módon nem csak pénteken, de szombaton is módosulnak az üzemanyagárak a töltőállomásokon - erről számolt be a Holtankoljak.hu. A szakportál szerint a hétvégén a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken bruttó 4-4 forinttal. Így amennyiben a kutak érvényesítik a változást, előbbi literenként átlagosan 631, míg utóbbi 618 forintba kerülhet. A politikai nyomás úgy tűnik egyre inkább megjelenik az árakban, hiszen szerdán már 3-3 forinttal csökkent mindkét üzemanyag ára, majd pénteken ismét ugyanennyivel mozdulnak lefelé a literenkénti értékek, a mostani módosítással pedig összesen 10-10 forintos zuhanás történt egyetlen hét leforgása alatt. A gyakorlatban ez legalább 20 forinttal olcsóbb üzemanyagot eredményezett a legtöbb benzinkúton, hiszen a MOL hétfő kora délután előzetes bejelentés nélkül 10-10 forinttal lentebb vitte a 95-ös benzin és a gázolaj árát, amit azóta a legtöbb töltőállomás lekövetett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?