Te is szétkapod az autódat, mielőtt hazaérsz?

Mi sem hisszük el, amit ez a srác csinál minden beparkolás előtt!

Porig ültetett autóval járni nem valami kényelmes, pláne, ha nincs szintszabályzós légrugód. Simán úgy járhatsz, mint ez a srác, nem tud se hazaérkezni, sem elindulni kényelmesen.

A tuningautós világ rettentő érdekes abból a szempontból, hogy az autó mennyi odafigyelést igényel az átalakítások után. Nem csak az egyedi alkatrészek állapotára és karbantartására kell gondolni, hanem az autó megváltozott használati értékére is. Aki ültetett autóval jár, annak a következő képsorok nem lesznek nagy újdonság, viszont annak, aki még nem látta, hogyan is működik, ha valaki annyira ültetett autóval jár, mint ez a Fülöp-szigeteki srác, annak lesz meglepetés. A videót saját maga töltötte fel egy helyiek által megtöltött facebook csoportba érdekességképpen. Saját biztonsági kamerájának képét láthatjuk és azt, ahogy hazaérkezik, valamint amikor elindul. A meredek felhajtó miatt meg sem próbál felmenni az autóval, inkább kiszáll és lekapja a lökhárítót, amit persze csak gyorszárak tartanak a helyén. Ezt minden egyes alkalommal végig kell játszania, különben a lökhárítót egyszerűen el tudná hagyni.

Bolond, vagy egy igazi hős? Annyi biztos, hogy a tuningautósok élete egyáltalán nem egyszerű.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?