Tuning a köbön: Mercedes SLK AMG, Brabus és Kahn tuninggal

Project Kahn Mercedes SLK 200: tuning túladagolva

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Afzal Kahn nem bízta a véletlenre a dolgokat, csak azután nyúlt az autóhoz, hogy az AMG és a Brabus már elvégezte feladatát.

A brit tervező, Afzal Kahn megalkotta a tuningautók tuningautójának tuningautóját: az alapnak használt Mercedes SLK először a gyárban kapott egy AMG sportcsomagot, majd részt vett egy teljesítmény-növelő kúrán a Brabusnál, végül pedig felszerelték rá a Kahn által megálmodott, és legyártott karosszéria-elemeket.
Az AMG ültetett sportfutóművén gördülő autó a Brabusnál 56 plusz lóerővel lett gazdagabb, mielőtt Kahn is hozzálátott volna az átalakításhoz: mattfekete csíkot húzott a motorháztető közepére és az oldalsó légbeömlőkre, karbonszálas betéteket helyezett a hűtőrácsra és az első légterelőre, pirosra cserélte a féknyergeket, Kahn sportkipufogót illesztett az autó alá, végül pedig felszerelte saját tervezésű 20 colos mattfekete RS600 Kahn könnyűfém felnijeit a kerékjáratokba.
Ami a legviccesebb az egészben, hogy a háromszoros tuning ellenére csak a típusra legkihegyezettebb rajongók fogják észrevenni, milyen sokat dolgoztak az egyedi SLK-n, a Project Kahn Mercedes SLK 200-asa ugyanis nem túlzottan hivalkodó jelenség.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?