Egyedi Maybach horror áron

8 millió dollár az egyedi Maybach Exelero

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nyolc millió dollár egy autóért? Úgy bizony, az amerikai rapper, Bryan Williams képes volt ennyit leperkálni a Maybach Exelero egyetlen példányáért.


Korda György a táncdaléneklés mellett a magyar pókerközvetítések legendás alakjává nőtte ki magát, és az úgynevezett all in hívás után következő Megadtaaaaaa!!! felkiáltása már szinte védjegynek tekinthető. Nos, az ország Gyuri bácsija mostanság egy autóvásárlásnál is akcióba léphetett volna, ugyanis a Maybach 2008-tól árulta azt az Exelero kupét, amit a Fulda gumigyárnak készített nagyteljesítményű abroncsok tesztelésére. A 350 km/órás száguldásnak megvan a műszaki alapja: V12-es, 700 lóerős, dupla turbós motor repíti a bőven 5 méter feletti hosszúságú autót. Az Exelero azonban eddig senkinek nem kellett. Ennek oka a meglehetősen eltúlzottnak mondható, konkrétan 8 millió dolláros vételár, ami viszont nem tartotta vissza a Birdman becenévre hallgató amerikai rappert, Bryan Williamst - ő megadta. Persze, az Exelero nem egyedül árválkodik majd a garázsában, parkol már ott másik Maybach, konkrétan egy Landaulet, sőt, Bugatti Veyron is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?