Impresszum


Adevinta Classified Media Hungary Kft.
Székhely: 1134 Budapest Váci út 49. III. emelet
Adószám: 14918618-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-926009
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
A kiadásért felelős személy: Artsiom Rabtsevich
A szerkesztésért felelős személy: Horváth András
Újságírók: Eged István Renátó, Gorzás Gergő, Horváth András, Németh Kornél, Walter Zalán

Ügyfélszolgálat:
Web: http://www.autonavigator.hu
E-mail: szerkesztoseg@autonavigator.hu
Sajtóinformációk fogadása:
sajto@autonavigator.hu
Kapcsolatfelvétel:
Banner hirdetéssel kapcsolatos kérdések, ajánlat kérés: sales@hasznaltauto.hu
Rólunk - bemutatkozások:
Horváth András:
"Én, a sebesség" - a filmipar egyik legszórakoztatóbb alkotásából származó idézet tökéletesen leírja viszonyomat az autókkal. A motorsportok bűvöletében élem mindennapjaimat, így az autókban is mindig keresem azt a pluszt, ami a vezetés nagybetűs élményével ajándékoz meg. Félre ne értsetek, ettől függetlenül minden autó a szívem csücske, nem létezik olyan gép, ami csupán arról szólna, hogy A-ból B-be eljussak. Számomra minden egyes perc örömünnep, amikor egy négykerekű kormánya mögött ülhetek. Ezek után biztosan kíváncsiak vagytok, hogy mi áll a garázsomban. Hát ott a józanság netovábbja, a magyar valóság: 1,4 liter, szívó benzin, 75 lóval. Lehet találgatni!
Németh Kornél:
Számomra a világ egy kiszámíthatatlan kalandpark, amelyben az odajutás is az élmény része, éppen ezért igenis lényeges, hogy mivel indulok útnak. Nem tudok és nem is akarok érzelemmentesen, használati tárgyként tekinteni az autóimra, de lényegében még a kenyérpirítómra sem. 18 évesen vettem egy lelakott, millió kilométer felett futott, 1983-as Golfot, amit a kamionsofőr apámmal szedtünk darabjaira és újítottunk fel. Ez volt az első autóm, egyben az utolsó is lesz, a mai napig büszkén rója az utakat alattam.
Azóta tudom, hogy minden négykerekű egy külön történet, amit Te formálhatsz sajátoddá. Ám amíg az új típusoknál üres vászonnal indul a móka, addig egy használtnál csak azt tudod folytatni, amit más már elkezdett. Ezért is szeretem és tisztelem az öreg, lényegében értéktelen vasakat, melyeknél az ár-érték arány, a praktikum és legfőképp az állapot a legfontosabb szempontok számomra. Legyen szó ugyanis a legdrágább és legvadabb újdonságokról, vagy épp a magyar valóság huszonéves pénztemetőiről, minden autónak van egy saját, egyedi története. A feladatom az Autónavigátor virtuális hasábjain éppen ezért megtalálni, megérteni és elmesélni a legérdekesebb sztorikat, amivel az autósvilág szolgálhat.

Médiafigyelés: