Impresszum


Adevinta Classified Media Hungary Kft.
Székhely: 1134 Budapest Váci út 49. III. emelet
Adószám: 14918618-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-926009
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
A kiadásért felelős személy: Keleti József
Főszerkesztő: Horváth András
Újságírók: Eged István Renátó, Gorzás Gergő, Horváth András, Németh Kornél, Walter Zalán

Ügyfélszolgálat:
Web: http://www.autonavigator.hu
E-mail: szerkesztoseg@autonavigator.hu
Sajtóinformációk fogadása:
sajto@autonavigator.hu
Kapcsolatfelvétel:
Banner hirdetéssel kapcsolatos kérdések, ajánlat kérés: sales@hasznaltauto.hu
A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023.évi XXV. törvény értelmében 2023. december 17. napjától lehetőség van a Társaság működésével, tevékenységével összefüggő jogellenes cselekmény vagy mulasztás, illetve ennek gyanúja, vagy egyéb visszaélés észlelése esetén a bejelentéstételre.
Bejelentést a Törvény szerint bejelentésre jogosult személyek, így különösen a Társaság jelenlegi, jövőbeni (felvételi eljárásuk folyamatban van) és volt munkavállalói, gyakornokai, tulajdonosai, ügyvezetői és felügyelőbizottságának tagjai, valamint a Társaság részére szolgáltató vállalkozók, alvállalkozók, beszállítók, illetve megbízottak tehetnek.
Bejelentéstételre elsősorban a https://whistleblowersoftware.com/secure/hasznaltauto a weboldalon keresztül van lehetőség. Személyes bejelentéstétel iránti igényt pedig előzetesen ugyancsak ezen a weboldalon lehet jelezni.
Rólunk - bemutatkozások:
Horváth András:
"Én, a sebesség" - a filmipar egyik legszórakoztatóbb alkotásából származó idézet tökéletesen leírja viszonyomat az autókkal. A motorsportok bűvöletében élem mindennapjaimat, így az autókban is mindig keresem azt a pluszt, ami a vezetés nagybetűs élményével ajándékoz meg. Félre ne értsetek, ettől függetlenül minden autó a szívem csücske, nem létezik olyan gép, ami csupán arról szólna, hogy A-ból B-be eljussak. Számomra minden egyes perc örömünnep, amikor egy négykerekű kormánya mögött ülhetek. Ezek után biztosan kíváncsiak vagytok, hogy mi áll a garázsomban. Hát ott a józanság netovábbja, a magyar valóság: 1,4 liter, szívó benzin, 75 lóval. Lehet találgatni!
Németh Kornél:
Számomra a világ egy kiszámíthatatlan kalandpark, amelyben az odajutás is az élmény része, éppen ezért igenis lényeges, hogy mivel indulok útnak. Nem tudok és nem is akarok érzelemmentesen, használati tárgyként tekinteni az autóimra, de lényegében még a kenyérpirítómra sem. 18 évesen vettem egy lelakott, millió kilométer felett futott, 1983-as Golfot, amit a kamionsofőr apámmal szedtünk darabjaira és újítottunk fel. Ez volt az első autóm, egyben az utolsó is lesz, a mai napig büszkén rója az utakat alattam.
Azóta tudom, hogy minden négykerekű egy külön történet, amit Te formálhatsz sajátoddá. Ám amíg az új típusoknál üres vászonnal indul a móka, addig egy használtnál csak azt tudod folytatni, amit más már elkezdett. Ezért is szeretem és tisztelem az öreg, lényegében értéktelen vasakat, melyeknél az ár-érték arány, a praktikum és legfőképp az állapot a legfontosabb szempontok számomra. Legyen szó ugyanis a legdrágább és legvadabb újdonságokról, vagy épp a magyar valóság huszonéves pénztemetőiről, minden autónak van egy saját, egyedi története. A feladatom az Autónavigátor virtuális hasábjain éppen ezért megtalálni, megérteni és elmesélni a legérdekesebb sztorikat, amivel az autósvilág szolgálhat.

Médiafigyelés: