Hogyan ne vezess, ha nem tudsz?

Így kell májerkodni, s rommá törni egy M3-as BMW-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Zöldfülű Fittipaldink úgy gondolta, meghajtja az álomautót, de nem jutott vele sokáig. A mi szerencsénkre még fel is vette a bénázását.

"A haverommal csak elmentünk egy gyors körre, aztán jött az a kanyar, s már meg is volt a baj. Senki nem sérült meg, az autó viszont totálkárosra tört. Nem láttam a kanyart, azért csúsztam ki a sziklák közé" - magyarázta elégtelen bizonyítványát az alábbi kisfilm főszereplője. Egy szemtelenül fiatal, nyilván amerikai és a jelek szerint tökéletesen tapasztalatlan srác, aki (talán) a saját kárán tanulta meg, hogy jobb visszavenni az arcból, s nem májerkodni például egy E46-os BMW M3 volánja mögött. Igen, már megint BMW és megint M3...Félreértés ne essék, nem a káröröm meg "a fiatalok nem tudnak vezetni" mondatja, azonban 1.: hát hogy fogja ez a szerencsétlen a kormányt?, 2.: hogy ül, miért dől be a kanyarba már egyenesben?, 3.: miért nem reagál, hogy fordul az út??? Jó-jó, biztos így szokás a szimulátor előtt, meg elfogyott előle az út, beláthatatlan volt a szakasz, stb., de ez nem menti fel. Legalább nem lakott területen vagánykodott. Csupán remélhetjük, hogy a hasonló cipőben járók csak biztonságos körülmények között (lásd versenypálya) és azután száguldoznak, hogy valaki megtanította őket vezetni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?