Jöhet egy erősebb Giulia Veloce

Még erősebb kétliteres benzines motort kaphat az Alfa Romeo Giulia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Alfások új szerelme hamarosan erősebb is lehet. Ha minden igaz, akkor a 280 lóerős teljesítményt erősen felhúzzák a kétliteres benzines motornál.


Belendültek az Alfánál, most ismét elkaptak egy olyan hullámot, amit jól tesznek, hogy meglovagolnak. Mind a forma, mind a teljesítmény is igen meggyőző, amit a Giulia és a Stelvio nyújtanak. Motorkínálatuk is egyre csak bővül, a szedán kezdeti 2,2-es dízele és 2,9-es duplaturbós V6-osa mellett már piacon a kétliteres turbós benzines, akár 280 lóval és összkerékhajtással. A szakadék viszont elég nagy a Veloce és az 510 lovas Quadrifoglio között, most úgy hírlik, ezt a szakadékot betömik egy köztes modellel.
Hirdetés

Egy autós újságíró, Bozi Tatarevic szerint az FCA szervizrendszerében megjelent egy új motorvariáns a Giulia kínálatában. A 280 lovas Veloce fül alatt egy 350 lóerős teljesítményű kétliteres benzinmotor szervizkövetelményei is megtalálhatóak. Az FCA azt mondta korábban, hogy nem fog megjelenni újabb motor a Giulia kínálatában, ám ez nem jelenti azt, hogy a jelenlegi motorok nem jelenhetnek meg más teljesítménnyel. Így, ha hihetünk a pletykának, akkor már akár jövőre is megismerhetjük 350 lovas Giulia Velocét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?