Nagyot csökkennek szerdán az üzemanyagárak

Szerdától olcsóbban tankolhatunk!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eséssel reagált a világpiac az olajembargóra, ez a hazai, már ársapka nélküli árakra is hatással lesz.

A Holtankoljak általunk is mutatott elemzése előre vetítette azt, hogy árcsökkenés érkezhet a hazai töltőállomásokra. Ez nem is marad el. A világpiaci árak csökkenése a múlt hét közepe óta már ársapka nélküli hazai üzemanyagárakra is hatással lesz, a benzin nagykereskedelmi ára 20, a gázolajé 15 forinttal csökken a Holtankoljak csapatának értesülései szerint.
Hirdetés
Bár az egyes töltőállomások árai igen jelentős szórást mutatnak, nagy átlag szerint a 95-ösnél szerdától 620, a gázolajnál 685 forintos árakkal számolhatunk. Mivel az egyes töltőállomások árai között hatalmas szórás tapasztalható, ismét ajánlott a tankolás ideje mellett a helyére is jelentősen figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2022.12.14. at 01:01
  Permalink

  Amit nem értek. Kedd este eltörölték a hatósági 480-as árat, szerdán minden MOL-kútnál 699 Ft volt a Diesel (csak a Dieselt nézem). Azt írták pénteken 5 Ft-tal csökkenni fog az ár. Pénteken és hétvégén minden (amit láttam) MOL-kútnál maradt a 699. Viszont hétfőn (!!) minden (amit láttam) MOL-kúton 726 (!) Ft-ra változott a Diesel ára.
  1. Nem úgy van, hogy csak szerdán és pénteken változtathatnak a kutak árat?
  2. Az 5 Ft-os csökkenés, az egységes 26 Ft-os növekedést jelent nálunk?
  Utóbbi még hagyján, hasonló “akciókkal” minden üzletlánc átver minden héten, megszoktuk.
  De hétfőn hogy változhat az ár, ha az a szabály, hogy csak szerdán és pénteken változhat?!

 • 2022.12.14. at 19:31
  Permalink

  IGEN maximálisan egyetértek,, nem csökkentek az árak hanem szépen felmentek keddre virradóra ,, MOL kúton Budapest Bécsi út 695 ft ról 726 ft ra !!!!!! EZ MI ??????? Mocskos csalók

 • 2022.12.14. at 21:42
  Permalink

  Felénk ma reggelre 641,90-re csökkent az E10, majd ma délután felpattant 645,90-re.
  Benzinkutasok!
  Pont azt a mértékű szolidaritást kaptátok a társadalomtól az elmúlt 13 hónapban az ársityak alatt, amiért alaposan megdolgoztatok az elmúlt 30 évben!
  Most ismét remekeltek…

Vélemény, hozzászólás?