Olcsóbban használhatod a Share Now prémium modelljeit

Bővíti a Share Now a flottáját és a budapesti zónáját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csupa jó hír a Share Now háza tájáról. Olcsóbb lesz a bérlés, bővülő flotta és zónák mellett.

A SHARE NOW 2020 augusztusától Budapesten is bevezette a Pass25-öt. Ebben az előfizetéses konstrukcióban, a választott modelltől függetlenül az előfizetők minden SHARE NOW vezetésük percdíjából 25% kedvezményt kapnak, amit a számlájuk végösszegéből vonnak le. A Pass25-re a regisztrált, privát SHARE NOW felhasználók a cég honlapján keresztül fizethetnek elő 990 Ft-os havidíjért, ami automatikusan, havonta megújul és bármikor rugalmasan lemondható. Ez jelentős kedvezményt biztosít a SHARE NOW felhasználók számára, hiszen így egy háromajtós MINI percdíja 79 forint helyett 60 Ft/percre, míg egy 20 perces városi út költsége ugyanezzel a típussal 1700 forint helyett kevesebb, mint 1300 forintba kerül. Nőtt a felhasználók igénye a napidíjas bérlésre is, amire a cég az egynapos csomagok díjának csökkentésével és a napos csomagokba foglalt, levezethető kilométerekkel reagált. Így a felhasználók egy napra már 13 990 Ft-ért igénybe vehetik autóikat 90, a csomagba foglalt kilométerrel. Ráadásul, a legtöbb SHARE NOW autón éves országos autópálya matrica is van, valamint a tankolást is a cég állja az OMV benzinkutakon.
Hirdetés
Szeptembertől ráadásul 30 új gépjárművel, köztük a Magyarországon gyártott Mercedes-Benz A-osztályokkal, valamint Mercedes GLA és smart EQ fortwo modellekkel bővül az autómegosztó flottája. Az új autókkal együtt a külső szolgáltatási területek is bővülnek. Így már felár nélkül indíthatók bérlések Békásmegyeren, Káposztásmegyeren és Budafokon is, illetve 1590 Ft-os díj ellenében bármelyik bérlés le is zárható ezeken a helyeken.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?