Téged is vár az AMTS!

Ma nyílt, holnap, holnapután dübörög az Automobil és Tuning Show

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tavasszal hagyományos autós évadnyitó az AMTS a Hungexpón, idén sincs ez másképp, most hétvégén autóból nagyon nincs hiány a vásárvárosban.


Már januárban láttuk azt az Audi TT-t, amit idén sorsolnak az AMTS hagyománynak számító tomboláján, a hét elején pedig végigsoroltuk a tucatnyi kiállítást, amit ad az Automobil és Tuning Show. Röviden annyit, hogy minden is van! Drift, Gymkhana, elektromos és zöld autók, SUV Zóna, átépített klasszikusok, mai tuningautók, a teljes lista keddi cikkünkben! Most pedig alább egy gyors galéria, meg persze a legfontosabb infó: kint van kiadónk is: az Autónavigátor, a Használtautó és a Jófogás közös standja idén is gyerek- és pihenősarokkal várja a látogatókat. Meg persze blue box fotózással, azok nyomtatásával, továbbá speciális, csak mostanra készített nyomtatott tartalommal és egy óriási szerencsekerékkel, amit megforgatva garantált ajándék vár rátok: saját fotóinkból készített naptár, bögre, keréknyomásmérő vagy telefontartó!
Hirdetés

Holnap 15:30-16:30 között személyesen is várunk mindenkit a standon, kérdezhettek tőlünk bátran! Mesélhettek autótokról, vagy épp szóban is faggathattok bennünket egy-egy autó kapcsán! Aki pedig nem jut ki, pörgesse végig a képgalériát, némi hangulatot az is visszaad az AMTS-ből.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?