Waze! Már a Ford multimédiáján is!

A Ford frissített multimédiájára letölthető az egyik legjobb navigáció

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagy lépés volt az Android Auto fejlesztőitől, amikor integrálták a Waze-t a programba, így már az autó kijelzőjén is használhattuk a programot. A Ford most olyan lépést tett, amihez nem kell telefon.

Az új Fordokban már a frissített SYNC 3 rendszert kapják a vásárlók, amit egy nagyon fontos funkcióval egészítettek ki

Az egyik leghasználhatóbb, igaz, online navigációs rendszert már a legtöbb autós ismeri. Ez a Waze, a közösségi felületen alapuló szoftver élő forgalominformációival könnyedén és hatékonyan vághatunk át a zsúfolt városon is, jelenthetünk balesetet, akadályt, vagy éppen rendőrt is a többi autós számára. Remek program, és örülhettünk, amikor az Android Auto is képes lett futtatni az autó kijelzőjén is a programot. A Ford most ennél tovább lépett, és egyenesen az autó saját kijelzőjére küldte a Waze-t.

Az AppLinken keresztül a Waze letölthetővé vált a Frod saját multimédiás kijelzőjére

Hirdetés

A Ford frissített SYNC 3 rendszerét a CES-en mutatták be, aminek a legfontosabb része, hogy a márka applikációs felületéről letölthetővé vált a Waze. Így nem kell rákötnünk a telefonunkat az autó rendszerére, saját navigációként képes használni a Waze-t. Az élő forgalominformációk miatt online kapcsolat szükséges hozzá, de internetet akár mobiltelefonunkról is megoszthatunk az autóval. Hogy a korábbi SYNC 3 rendszerrel futó autókat frissítik-e a márkaszervizek, egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy nem megoldhatatlan.

A közösségi alapon működő navigációs szoftverben pár kattintással bejelenthetünk egy balesetet, útkorlátozást, rendőri ellenőrzést, ehhez szükség van online kapcsolatra

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?