Fotókon a Skoda Kodiaq beltere

Belülről már most látható a Skoda Kodiaq

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Komoly újdonságot mutat be e héten a Skoda, a Kodiaq SUV a márka első hétüléseseként érkezik. Nem mellesleg kategóriagyőztes, 720-2065 literes csomagteret ad.


Kívülről néhány részletével már láthattuk a Skoda Kodiaq hétüléses SUV-t, e hét csütörtökön 19 órakor pedig bárki megtekintheti majd a leleplezést, a Berlinben tartott eseményről ugyanis élő adást ad a márka egy YouTube csatornán keresztül. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy a SEAT Atecával és a Volkswagen Tigunnál közös alapokra épülő, ám náluk nagyobb, hétülésessége miatt praktikusabb szabadidő-autó belsejéről már most megmutatott két fotót a gyár.
Hirdetés

Skodás és SUV-s jegyek egyaránt felfedezhetők a műszerfalon, nem marad el a beltéri LED-hangulatfény. Jól láthatóan elöl-hátul nagyok az ajtózsebek, a csomagtérbe kérhető feláras hatodik, hetedik ülőhely pedig elektromosan lesz a padlóba hajtható. Azt még nem tudjuk, hogy hétülésesen mekkora csomagteret fog adni a Kodiaq, azt viszont igen, hogy az ötüléses poggyásztere alapból is 720, esetében a hátsó ülések ledöntésével 2065 literes teret kapunk. Ez - a Skodától nem szokatlan módon - a kategória legjobbjának ígérkezik. Ráadásul a Kodiaq nem is kompakt, hanem nagyméretű SUV-nak vallja magát, 4,7 méteres hosszúsággal, 1,88 méteres szélességgel, a lehető legjobb helykihasználással és mintegy 30 Simply Clever, azaz egyszerűen nagyszerű utastéri részlettel. További részletek hamarosan, még e héten érkeznek róla.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?