Mac Gyver visszatér, és Mercedes Citant árul

Mercedes kisteherautót reklámoz a mindent megoldó sorozathős

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Három új webes epizódban szerepel együtt az apróságokból csodafegyvereket készítő sorozathős és az új Renault-alapú kisteherautó.


A Mercedes marketingesei huszáros vágással Richard Dean Andersont választották a Mercedes Citan kisteherautó reklámarcának. Joggal merül fel a kérdés, hogy ki is az a Richard Dean Anderson, de sorozatbeli alakításai alapján talán mégis ismerős lehet: ő volt a mindent huszárvágással és barkácsolással megoldó Mac Gyver címszereplője, a hosszú évekig futó Csillagkapu sorozatban pedig Jack O'Neill századost, később őrnagyot játszotta. A stuttgartiak felkérésére ezúttal Mac Gyverként tér vissza az idén 62 éves színész, akivel három, kizárólag interneten megtekinthető új epizódot is leforgatnak, melyeket szeptember 18-tól lehet majd megtekinteni a www.macgyver-citan.com weboldalon. A Mercedes közleménye szerint a magányos hős ezúttal is gyors gondolkodásával, kivételes kézügyességével és mindennapos tárgyak átalakításával veszi fel a küzdelmet a gonoszokkal szemben, de ezúttal legújabb partnere, a kompakt és sokoldalú Mercedes Citan kisteherautó is segítségére lesz a harcban. A lényegében átcímkézett Renault Kangooként piacra kerülő Citant a hannoveri, szeptember 20-27 között rendezett IAA haszonjármű szakkiállításon mutatja be hivatalosan a Mercedes.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?