Máris frissül az Insignia, új multimédiát kap

Változik az Opel nagyautójának fedélzeti rendszere

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig több mint egy éve van piacon az Opel legújabb nagyautója, a második generációs Insignia, mégis frissül. Megmutatták az új multimédiát, ami letisztultabb felülettel hoz több okosságot.


Alig több mint egy éve mutatkozott be az Insignia második generációja, máris frissül. Az újdonságok száma viszont egy egységre szorítkozik, ugyanis csupán modernebb multimédiás rendszert kap. A Multimedia és Multimedia Navi Pro néven év végétől elérhető új rendszer fő pontja a 8 colos központi érintőkijelző, a drágábbikhoz pedig már a félig digitális műszeregység is tartozik. Az új rendszer látványosan más, mint az Opel IntelliLink rendszere, a felület letisztultabb, egyszerű, és azt ígérik, hogy jóval gyorsabb.
Akár öt profil is elmenthető, telefonnal is csatlakoztatható, egyszerre akár két készüléket kezel bluetooth-on keresztül Akár öt profil is elmenthető, telefonnal is csatlakoztatható, egyszerre akár két készüléket kezel bluetooth-on keresztül
Hirdetés

A lényeg viszont az új menüpontok, mint például a személyre szabás lehetősége, méghozzá akár öt személy részére. Létrehozható több profil, amikhez hőmérsékletet, rádióállomást, ülésfűtést/hűtést párosíthatnak kedvük szerint a sofőrök, majd később egy gombnyomásra lekérhető mindez. Android Auto és Apple CarPlay szolgáltatás mellett 3D navigációt, hangvezérlést is tud a drágábbik verzió. A multimédiához ezen túl akár két készülék is csatlakozhat majd egy időben bluetooth-on keresztül. Bár ezt nem kommunikálják, vélhetően a PSA rendszeréhez igazodik az új multimédia, mely kompatibilis lesz a franciák online segítségnyújtó rendszerével is, mellyel leváltják az OnStart a következő években. Az új multimédia állítólag még idén megjelenik az Insigniákban, ám csak év végétől.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.06.07. at 11:59
    Permalink

    Marhára hangulatkeltő cikk, amikor az erényeket is megpróbálják hátrányként bemutatni. Nos multimédiát illik nagyon hamar frissíteni. Normális helyeken ez így szokás.

    Ennél sokkal neccesebb amikor a Lexus 5-6 éves elavult renszerekkel égeti magát, vagy a Mercedes lusta kigyomlálni egyes képernyőket.

    Speciel ezért inkább dicsérni kellene az Opelt…

Vélemény, hozzászólás?