Videó: álló kocsisorba hajtott egy teherautó, 8 autót tört össze

Csömörnél csapódott az M0 dugóba a kisteher, egyetlen ember sérült meg

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyértelműen figyelmetlenség okozta a videóra vett balesetet. Hogy a sofőr miért nem az utat nézte, azt nem tudni. Az első eltalált autó hátulja felismerhetetlenségig tört, a zöld Swift sofőrje az egyetlen sérült.

E hétfőn, a reggeli dugóban az M0 autóúton baleset történt Csömör térségében. A Magyar Közút kamerája által rögzített felvétel félelmetes, mert előre látszik, hogy mi fog történni: Az érkező járművek mind lassítanak, egy kisteherautó kivételével. Hiába vészvillogózott több előtte haladó jármű is, a kisteherautó sofőrje nem vette észre a kocsisort, gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott neki a sor végére érkező sötétzöld Suzuki Swiftnek.
Hirdetés
A balesetben a kisteherautón kívül 8 személyautó tört össze, a brutális rombolás láttán szerencsésnek mondható, hogy csak egy ember sérült meg, aki a sor végére érkező Suzuki Swiftet vezette. Eredetileg könnyebb sérülésekről számolt be a Magyar Közút, de 4 órával az első megjelenés után kiderült, hogy az idős férfinak vállprotézis műtétre lesz szüksége a történtek miatt. A zöld kisautó hátulja szinte teljesen eltűnt a becsapódástól, ennek fényében még nagyobb szerencse hogy a hátsó üléseken kivételesen üresek voltak az unokáknak szánt gyerekülések.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?