Idén elmarad az AMTS, de a Porschét kisorsolják

Végül szeptemberben sem tartják meg az AMTS-t, majd jövő tavasszal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az idén tavaszról őszre halasztott AMTS végül szeptemberben sem kerül megrendezésre, ám az idei évre is megépített nyereményautót, ami idén egy Porsche, kisorsolják.

Tavasszal a koronavírus miatt elmaradt az AMTS, őszre került. A tervek szerint jövő hétvégén rendezték volna meg, ám elmarad. Ugyanakkor a megvásárolt jegyekkel megnyerhető egyedi átépítésű Porsche Boxster sorsolását megtartják. A rendezők az alábbi közleményt adták közre az AMTS weboldalán tegnap este:
Hirdetés
Idén elmarad az AMTS. Habár az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a márciusi lemondást követően most őszre, mindenki számára biztonságosan, minden jelenlegi előírást betartva újraszervezzük és újra felépítsük az idei rendezvényt, rajtunk kívülálló körülmények ismét közbeszóltak.
A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ a felújítási munkálatok miatt sajnos jelenleg nem az általunk elvárt állapotban van és az ígéretek ellenére nincs rá garancia, hogy ez a jövő héten esedékes kapunyitásig jelentősen megváltozna. A rendezvényterület a mai, utolsó bejárásunk során látott állapotában nem alkalmas az AMTS megfelelő színvonalon történő megtartására, a kompromisszumokból fakadó esetleges minőségi romlást pedig sem látogatóink, sem kiállítónk felé nem vállalhatjuk fel.
Tudjuk, hogy nagyon vártátok az eseményt, ahogyan mi is. Szervezőként végtelenül csalódottak vagyunk, hiszen több mint tizenkét havi szervező és előkészítő munkánk, rengeteg energiánk és kreativitásunk áll benne. Azonban függetlenül attól, hogy mennyire nehéz helyzetbe kerülünk ezáltal, mindent mérlegelve azt a kényszerű döntést kellett meghoznunk, hogy a 15. AMTS-t a jövő évre halasztjuk.
Minden eddig megvásárolt jegy érvényes marad jövő évi rendezvényünkre, továbbá ahogyan korábban, most is lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy igény szerint visszaváltsa a jegyét. Ígéretünkhöz híven pedig nyereményautónk, a Porsche Boxster S még idén kisorsolásra kerül azok között, akik megtartják belépőjüket, vagy idén váltanak jegyet a 2021-es AMTS-re. Maga a sorsolás decemberben lesz, egy különleges, online élő show keretei között - a pontos infókat néhány napon belül megtalálod oldalunkon.
Jelenleg a türelmeteket kérjük, hamarosan jelentkezünk a részletekkel felületeinken, ahol egyúttal közzétesszük a jövő évi AMTS időpontját is – mert a show-nak folytatódnia kell.
Hirdetés

See U next Year.
az AMTS szervezőcsapata
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?