Ismét útlezárások lesznek egy kerékpárverseny miatt

Ideiglenes útlezárások várhatók a szerdán induló Tour de Hongrie kerékpárverseny alatt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A közlekedési kultúra napján kezdődik az ország legnagyobb kerékpárversenye, a Tour de Hongrie, amely vasárnapig 905 kilométernyi, zömében országos közúton zajlik majd.

A kerékpárverseny útvonalán a közlekedők több helyszínen is ideiglenes, teljes pályás, mozgó forgalomkorlátozással találkozhatnak, ezért az érintett szakaszok forgalmi helyzetéről érdemes utazás előtt tájékozódni a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál. A verseny szerdán Csákvár és Székesfehérvár között kezdődik, csütörtökön Karcag és Hajdúszoboszló, pénteken Sárospatak és Nyíregyháza között, szombaton Kazincbarcika térségében folytatódik, majd vasárnap Miskolcról indulva a Kékestetőn zárul.
A pontos útvonalról, az érintett településeken az áthaladás tervezett időpontjairól és az útlezárásokról a www.tourdehongrie.hu oldal "Etapok" menüpontja alatt tájékozódhatnak az érdeklődők - hívta fel a figyelmet Magyar Közút. A verseny ideje alatt rendőrségi forgalomirányítás mellett hosszabb, néhány órás zárásra az első versenynapon a Bicske-Herceghalom-Biatorbágy-Etyek-Alcsútdoboz-Felcsút útvonalon kell számítani, ahol három kört tesznek meg a versenyzők.
Hirdetés

Forrás:MTI
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?