Itt a Yamaha pickup. Igen, Yamaha pickup!

Két motort, vagy egy quadot tud szállítani a Yamaha Cross Hub

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A motorgyártásban már bizonyított a Yamaha, ezért már azzal a gondolattal kacérkodnak, hogy szállítót is gyártanának kétkerekűiekhez.


Ritkán láthatjuk egy mondatban a Yamaha és a pickup szót, azonban a 2017-es Tokiói Autószalonon úgy látszik, hogy minden megtörténhet. Még az is, hogy a kétkerekűek japán szakértői előállnak egy platós farú koncepcióval. A KTM-nek már bejött egyszer az X-Bow-val, miért ne menne a Yamahának egy pickuppal, nem igaz? Egész pofás lett a Cross Hub, emelt hasmagassággal, divatos vonalakkal, bár talán kissé elkottázott tapír orral. A lényeg persze hátul van, ahol két crossmotor vagy épp egy quad fér el a fabetétes raktéren. Motorgyárként valószínűleg éppen erre is szánnák.
Hirdetés

4,5 méter hosszú, utasterében pedig négy személynek nyújt helyet, méghozzá gyémánt alakban, ami nem éppen a leggazdaságosabb. Persze egy koncepciónak nem is feltétlenül feladata hatékonynak lenni, sokkal fontosabb, hogy felhívja magára a figyelmet. Abban pedig jó. Nem tudni, hogy tervezi-e gyártásba vinni pickupját a Yamaha, de egyelőre kevés esély mutatkozik rá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?