Lakossági Fittipaldik újratöltve: repkedtek a százezres bírságok

Bács-Kiskun vármegyéből is drága képcsokor érkezett, de a legdurvább csekket Győrben szedték össze

152 km/órával száguldozó Volkswagen, 137-tel megcsípett Mercedes, ám ezek sofőrjei messze elmaradtak attól az autóstól, aki Győr belterületén futott bele a traffiba 148 km/órával.

Hárman is 117 ezer forintos bírságot szedtek össze a múlt héten Bács-Kiskun vármegyében. A legnagyobb sebességgel egy Volkswagent mért be a traffipax, amelynek sofőrje 152 km/órával hajtott a 90-es korlátozás ellenére. Egy Mercedes vezetője a 451. számú úton a 70-es tábla ellenére 137 km/órával száguldozott, de az az opeles is közel 120 ezer forintos bírságra számíthat, amelyet Solt belterületén 102 km/órával csíptek meg.
Hirdetés
A múlt héten mégis Győrben járatta csúcsra a száguldozást egy sofőr, aki az 50-es sebességkorláttal mit sem törődve 148 km/órával haladt. Ez az autós különösen peches volt, hiszen a maximálisan kiszabható 390 ezer forintos bírság mellett 8 büntetőpontot is kapott az egyenruhásoktól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?