Még drágább lesz az üzemanyag!

Pénteken csak a gázolaj drágul

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A szerdai drágulás után pénteken ismét áremelés következik a hazai töltőállomásoknál gázolajat tankolók számára.

Folytatódik az árak emelkedő trendje az üzemanyagok esetében, legalábbis a gázolajra ez biztosan igaz. Hiszen a Holtankoljak.hu értesülése szerint pénteken ismét drágul a dízelmotorokat éltető nedű, méghozzá 2 forinttal. Vagyis a benzinmotoros autóval közlekedők ezúttal annak is örülhetnek, hogy a 95-ös ára változatlan marad, azaz legalább nem drágul.
Hirdetés
A literenkénti átlagár a 95-ös esetében tehát marad 332-333 forint, míg a gázolaj literenkénti átlagára 336-337 forintra emelkedik. Így nemcsak, hogy megint a gázolaj a drágább, de a különbség egyre nő a két üzemanyagfajta ára között. Legalábbis egy-egy adott töltőállomáson, amelyek között az árak eltérése persze továbbra is óriási, literenként akár 30-40 forint is lehet. Így könnyedén elképzelhető, hogy egy „olcsó töltőállomáson” alacsonyabb áron tankolhatunk gázolajat, mint például egy autópálya melletti kúton benzint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 02:37
  Permalink

  Igen, feladom..kár itt maffiatagokkal, akik valóban jól élnek és nekik semmi sem drága mert a lopott vagy mutyizottból tellik, netán a magyar tarkákkal is vitázni akik meg a TV meg az oriásplakátokból értesülnek hogy mi is van H-országban !
  Továbbá…némely szerint csak Budapestből áll az ország! Ugyanis más környéken kivéve a nyugat közeli városokat ugyan az a helyzet mint Ormánságban, aki nem hiszi mozdítsa meg a fenekét és a helyszínen győződjön meg.
  Valamint,… én sem kedvelem a színesbőrűeket de azok is emberek és ha nincs munka akkor ez van amit a
  feketekrónikákban mutatnak. Ha lenne munkájuk akkor /talán/ a közbiztonság is….

 • 2017.10.28. at 02:37
  Permalink

  Az Ormánságban sem 95% a munkanélküli, legfeljebb a 95%-ban romák lakta falvakban. Jó lenne, ha nem az ország egyik legleszakadottabb térségéből vonnál le verdiktet és nem abból vonnál átlagot.
  A tányérmosó lehet, hogy 1000 Eurót kap, csak annak a tányérmosónak többek közt albérletet is kell fizetnie, és az nem annyi ám, mint Baranyában, apafej.

  Egyébként a mesés nyugaton, pl. Olaszországban és Spanyolországban a 30 év alattiak 30-40%-a munkanélküli, akiknek nemhogy 1000 Euró, hanem még 50 ezer Forintnyi jövedelmük sincs.

  De felesleges neked bármilyen észérv, ez csak agyhalott trolletetés.

 • 2017.10.28. at 02:37
  Permalink

  te meg valóban a Felcsúton élsz nem Ormánságban ahol 95 % a munkanélküli és aki közmunkás az kb.50.000-et kap és ha tudsz számolni akkor kitalálod mennyi az órabér…
  És ha nem tudnád nyugaton még a tányérmosó is min.1000 eurót kap akkor ???

 • 2017.10.28. at 02:37
  Permalink

  Tényleg? Magyarországon az átlag órabér 300 Ft 2016-ban? 🙂
  És 20-25-ször jobban keresnek az EU többi tagországában, mint nálunk?
  Mielőtt leírsz valami hasraütésszerű baromságot, legalább gondolkodj el rajta, hogy legalább minimálisan köszönő viszonyban van-e a valósággal. Hidd el, megéri nem hülyét csinálni magadból. 🙂

 • 2017.10.28. at 02:37
  Permalink

  Vipi tudod-e merre van EU..mert ha igen akkor azt is tudhatnád hogy ott egy óra munkabérért fél
  üa.tartályt lehet megtölteni míg itt alig egy litert /már a becsületes kétkezű emberek béréből/.

 • 2017.10.28. at 02:37
  Permalink

  Igen, pont ezért emelték az üzemanyagok árát az elmúlt 2 hétben (érdekes, előtte, mikor 3 hétig, hetente kétszer csökkentették, kussoltál). Remélem, ennél hülyébb már nem leszel.
  De még mielőtt agyf@szt kapsz a fóbiádtól, megsúgom, hogy Európában még így is nálunk az egyik legalacsonyabb az üzemanyagok ára.

Vélemény, hozzászólás?