Ne tökölj, irány Tököl! Jön a Lóerők Éjszakája

Lóerők Éjszakája - június 6-án Tökölön

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Június első szombatján ismét Lóerők Éjszakája. Több mint tíz különféle autós program egyetlen éjszaka, egyetlen helyszínen.


Ez nem az illegális gyorsulási versenyek világa, a Lóerők Éjszakája az ország és az év legnagyobb éjszakai autós-motoros eseménye. Itt minden legális, gyorsulás persze van. A Lóerők Éjszakáján az egyik legfőbb programpont az éjszakai gyorsulási verseny, természetesen negyedmérföldes távon, de a 2500 forintos belépővel (10 éves kor alatt szülői felügyelettel ingyenesen) látogatható éjszaki dzsembori még azon kívül is tíz különféle programot kínál, ahogyan a szervezők mondják, 1.0-ás programtervezete alapján is. Hogy mi minden lesz, azt az alábbi lista sorolja. De inkább indítsd a videót a felsorolás alatt, s rögtön látni érezni fogod, hogy miről is szól a Lóerők Éjszakája!
A Lóerők Éjszakája főtámogatója az Eneos, japán elsőszámú motorolajának forgalmazója, a Szakál-Metál Kft A Lóerők Éjszakája főtámogatója az Eneos, japán elsőszámú motorolajának forgalmazója, a Szakál-Metál Kft
Lóerők Éjszakája - 2015. június 6., Tököl - programtervezet (1.0)
 1. Éjszakai Gyorsulási Futam 402m (OB / DDR)
 2. Éjszakai Drift PRO / SemiPro / Street kategóriákban
 3. Drift taxi korlátozott számban (max 20 fő)
 4. Carstyling autószépségverseny (Forgószínpaddal)
 5. Ford Majális (Országos Ford találkozó)
 6. Országos Volvo találkozó
 7. Kamion találkozó
 8. Rc Drift
 9. Bahco kerékcsere verseny
 10. Meglepetés program (szervezés alatt)
 11. Meglepetés bemutatók

Hirdetés

Gumifüst biztosan lesz a június 6-án éjjel Tökölön, más remélhetőleg nem fog elfüstölni. A versenyzők tudják, hogy nem árt a gyakori olajcsere, s a csúcsminőségű kenőanyagért sem kell messze menniük, a Drifted.hu OB főtámogatója a Szakál-Metál Kft. által forgalmazott Eneos, japán elsőszámú motorolaja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?