Pénteken már csak a benzin ára csökkenhet

Szerdán után pénteken is áresés érkezhet a benzinkutakra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Táncot járnak az üzemanyagárak, a szerdai hatalmas árcsökkenést pénteken egy szerényebb követheti, de már csak a benzin esetén.

A hatósági üzemanyagárak hazai eltörlése gyakorlatilag együtt járt az orosz olajembargóval, ami a Brent árát is lenyomta, így már szerdán is jelentősen csökkenhettek az üzemanyagárak, akkor a nagykereskedelmi ár a benzin esetén 20, a gázolaj esetén 15 forinttal csökkent, erről itt írtunk. Szerdán ugyanakkor egy további ármérséklésről is hírt adott a Holtankoljak.net.
Hirdetés
Péntekre már csak egy szerényebb, literenkénti 7 forintos ármérséklést kap a benzin nagykereskedelmi ára, ugyanakkor a gázolajé már nem változik. Hogy az átlagárak hol tartanak, azt nehéz megmondani, hiszen az árak ismét táncot járnak és töltőállomásonként jelentősen eltérnek, de a Holtankoljak azt mondja, hogy amennyiben a töltőállomások a nagykereskedelmi árcsökkenést teljes egészében beépítik áraikba, akkor péntektől átlagosan 638 forintos 95-össel és 711 forintos gázolajjal számolhatunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?